RENTED OUT
Super deal

Groningen Centrum, Energieweg 11A

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Groningen Centrum!

Multifunctionele kantoorruimte te huur in Groningen

U huurt hier een multifunctionele werkplek, kantoorkamer en kantoorruimte op maat in een verrassende werkomgeving. Het kantoor is gelegen nabij het centrum in Groningen. Het kantoorpand beschikt over een flinke dosis creativiteit en inspiratie waardoor werken in deze omgeving een heuse beleving is.

Binnen dit kantoorpand heeft u de mogelijkheid om flexibel kantoorruimte te huren. U huurt hier ook voor de lange termijn, iets dat u ook voordeel kan opleveren qua huurprijs. Maak gebruik van voorzieningen, zoals WiFi en vergaderruimte.

Huren op deze locatie is al mogelijk vanaf €99,- per maand voor een flexplek. Een eigen afgesloten kantoorruimte oftewel een kantoorunit huurt u al voor slechts €500,- per maand (all-in). Geen gekke prijzen, gewoon €500,- zonder verborgen kosten (prijzen exclusief btw).

Alle reden om binnen dit kantoor jouw bedrijf te vestigen. Kortom, neem een kijkje in dit kantoorpand te Groningen en bezichtig uw nieuwe werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Plan direct uw rondleiding in via SKEPP!

Werken in het Noorden? Huur een werkplek in Groningen! Energieweg 11A Groningen Centrum Toplocation!

2 reviews Energieweg

Fijn dat er flexibele huurmogelijkheden zijn in dit pand, een veilig idee om niet voor een lange tijd ergens aan vast te zitten

Mooie all-in prijzen!

Prima werklocatie in Groningen

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!