RENTED OUT

Groningen Centrum, Herestraat 106

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Groningen Centrum!

Kantoorruimte beschikbaar in Groningen tegen een gunstig tarief!

Dit monumentale kantoorpand valt goed op in de omgeving, door de opmerkelijke architectuur. Bij de zij-ingang ziet u bijvoorbeeld een beeld van Mercurius, de Romeinse god van de handel, aan de muur. Onder andere de Kamer van Koophandel en SNS Bank zijn oude 'bewoners'. Een ideale locatie voor kleine en middelgrote ondernemers die een sfeervolle plek om te werken zoeken!

Flexwerkplek huren? Dat kan! Liever een kantoorkamer vanaf 28 m2? Dat kan ook!

Keuze voldoende: een flexwerkplek te huur op de begane grond; een kantoorkamer vanaf 28 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 op de eerste of tweede verdieping. Een werkplek is de ideale oplossing als u graag flexibel wilt huren. Voor een langere huurtermijn is een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat gunstig!

Een kantoorkamer van 28 m2 huurt u voor maar €450,- per maand

Een gunstig tarief, dat is de juiste omschrijving voor de huurprijs van het huren van een kantoorruimte in dit kantoor in hartje Groningen. Een kantoorkamer van 28 m2 is al te huur voor €450,- per maand, terwijl u een kantoorkamer van 57 m2 huurt voor een maandelijks bedrag van slechts €850,-.

Launch Café op de begane grond en parkeerruimte direct achter het kantoor

Op de begane grond van dit stijlvolle kantoor ligt het Launch Café. De plek om te flexwerken, te lunchen of te ontspannen. Hier vindt u een bar, waar u bijvoorbeeld een lekkere kop koffie kunt bestellen. En dat terwijl u uw auto geparkeerd hebt, direct achter het kantoor. Daar vindt u parkeerplaatsen, ook zijn er openbare parkeergarages in de omgeving. Leuke bijkomstigheden, naast het gemak van een kantoorruimte!

Overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoorpand in Groningen?

Ja? Dan kunt u het best een blik werpen op de rechterzijde van deze pagina. Daar plant u 24/7 gratis (!) een rondleiding in door dit kantoor in Groningen. Neem gauw een kijkje en bekijk uw nieuwe kantoorruimte en werkomgeving!

Kantoorruimte te huur in monument in hartje Groningen Herestraat 106 Groningen Centrum Toplocation!

4 reviews Herestraat

Een fijn kantoor met een warme uitstraling.

Er zijn genoeg ruimtes beschikbaar om klanten in een informele setting te ontvangen met een kop koffie. Ook levendige plek in het centrum van Groningen is heerlijk.

Leuk om een café in je kantoorpand te hebben, waar ze ook nog eens goede koffie serveren

Nog zo'n prachtig karakteristiek pand in het centrum van Groningen

Een dikke 10!!!!!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!