Rent office space Groningen Centrum, Herestraat 106

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Groningen, Zuiderdiep 2 mins walk (0.1 km)
 • Groningen Railway Station 9 mins walk (0.7 km)
 • Park 4 mins walk (0.4 km)
 • Sportschool 3 mins walk (0.3 km)
Availability

Check below which office types are available at Herestraat 106.

About this office

Kantoorruimte beschikbaar in Groningen tegen een gunstig tarief!

Dit monumentale kantoorpand valt goed op in de omgeving, door de opmerkelijke architectuur. Bij de zij-ingang ziet u bijvoorbeeld een beeld van Mercurius, de Romeinse god van de handel, aan de muur. Onder andere de Kamer van Koophandel en SNS Bank zijn oude 'bewoners'. Een ideale locatie voor kleine en middelgrote ondernemers die een sfeervolle plek om te werken zoeken!

Flexwerkplek huren? Dat kan! Liever een kantoorkamer vanaf 28 m2? Dat kan ook!

Keuze voldoende: een flexwerkplek te huur op de begane grond; een kantoorkamer vanaf 28 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 op de eerste of tweede verdieping. Een werkplek is de ideale oplossing als u graag flexibel wilt huren. Voor een langere huurtermijn is een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat gunstig!

Een kantoorkamer van 28 m2 huurt u voor maar €450,- per maand

Een gunstig tarief, dat is de juiste omschrijving voor de huurprijs van het huren van een kantoorruimte in dit kantoor in hartje Groningen. Een kantoorkamer van 28 m2 is al te huur voor €450,- per maand, terwijl u een kantoorkamer van 57 m2 huurt voor een maandelijks bedrag van slechts €850,-.

Launch Café op de begane grond en parkeerruimte direct achter het kantoor

Op de begane grond van dit stijlvolle kantoor ligt het Launch Café. De plek om te flexwerken, te lunchen of te ontspannen. Hier vindt u een bar, waar u bijvoorbeeld een lekkere kop koffie kunt bestellen. En dat terwijl u uw auto geparkeerd hebt, direct achter het kantoor. Daar vindt u parkeerplaatsen, ook zijn er openbare parkeergarages in de omgeving. Leuke bijkomstigheden, naast het gemak van een kantoorruimte!

Overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoorpand in Groningen?

Ja? Dan kunt u het best een blik werpen op de rechterzijde van deze pagina. Daar plant u 24/7 gratis (!) een rondleiding in door dit kantoor in Groningen. Neem gauw een kijkje en bekijk uw nieuwe kantoorruimte en werkomgeving!


Rent at this location?

This is now available at Herestraat 106 in Groningen Centrum

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate consultants for free advice.

Check out the other office spaces for rent in Groningen Centrum!
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

A

Een fijn kantoor met een warme uitstraling.

Er zijn genoeg ruimtes beschikbaar om klanten in een informele setting te ontvangen met een kop koffie. Ook levendige plek in het centrum van Groningen is heerlijk.

R

Leuk om een café in je kantoorpand te hebben, waar ze ook nog eens goede koffie serveren

W

Nog zo'n prachtig karakteristiek pand in het centrum van Groningen

E

Een dikke 10!!!!!Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customized interior design proposal for your office space at Herestraat 106

With Officeplanner you can rent, rent-purchase or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner