RENTED OUT
Super deal

Groningen Centrum, Herestraat 83

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Groningen Centrum!

Kantoorruimte beschikbaar in het stadscentrum van Groningen

Een karakteristiek kantoorpand welke in de dertiger jaren gebouwd is: zo is het opvallende bouwwerk het best te omschrijven. Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar, gezien de ligging vlakbij de snelwegen A7 en A28; ligt aan de belangrijkste winkelstraat van Groningen en heeft een fantastische uitstraling!

Wat is er beschikbaar? Een kantoorruimte op maat vanaf 550 m2!

Zoekt u een kantoorruimte op maat vanaf 550 m2? Dan bent u hier aan het juiste adres. U huurt hier op de tweede of derde verdieping van het kantoor, aangezien het gerenommeerde modewarenhuis ZARA al jarenlang de begane grond, de eerste verdieping en een deel van het souterrain huurt.

Bedrijfsrestaurantruimte met inventaris aanwezig in dit kantoor in Groningen

Op de tweede etage van het kantoorpand is een bedrijfsrestaurantruimte met inventaris te vinden. Werkt u op de derde verdieping in een kantoorruimte en heeft u geen zin in traplopen? Pak dan de lift om in het bedrijfsrestaurant te komen!

24/7 toegang tot uw werkplek in het stadscentrum van Groningen

Mocht u liever 's avonds lang doorwerken of misschien zelfs 's nachts werkzaamheden willen uitvoeren, dan bent u hier aan het juiste adres. U heeft hier 24/7 toegang tot het kantoor. Bovendien is er een pantry aanwezig en is er in de omgeving van het kantoorpand ruimte om uw auto te parkeren.

Ziet u het menu, rechts op deze pagina? Kies een datum en plan een rondleiding!

Met het menu rechts op deze pagina plant u gratis (!) een rondleiding in door dit opvallende kantoorpand in het centrum van Groningen. Bekijk eerst uw kantoorruimte en maak daarna de juiste beslissing. Nog vragen? Neem contact op met SKEPP!

Kantoorruimte huren in opvallend bouwwerk in Groningen Herestraat 83 Groningen Centrum Toplocation!

2 reviews Herestraat

Prachtig karakteristiek pand, in een erg mooie stijl gebouwd.

Fraai pand.

Dichtbij de snelwegen dus prima bereikbaar

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!