RENTED OUT

Groningen Centrum, Hoendiep 1

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Groningen Centrum!

Kantoorruimte te huur in voormalig hoofdkantoor van KPN in Groningen

Net buiten de binnenstad is dit gezondheidscentrum gelegen. Vrijwel alle basiszorgvoorzieningen zijn hier aanwezig. Meerdere zorgverleners werken hier nauw samen. Dus heeft u een zorggerelateerde onderneming? Huur dan een kantoorruimte in dit voormalige hoofdkantoor van KPN in Groningen!

Kantoorruimte vanaf 27 m2 te huur in dit kantoor op een gunstige locatie

Vlakbij het centrum en het Centraal Station van Groningen is het kantoor gelegen. Hier huurt u een kantoorkamer vanaf 27 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Een ideale kans om u te vestigen in één van de modernste gezondheidscentra van Groningen en omstreken.

Minimaal 1 jaar kantoorruimte huren vanaf maar €119,- per m2 per jaar

Wilt u graag een locatie waar u voor de lange termijn kunt huren, dan bent u hier aan het juiste adres. In principe huurt u hier vanaf slechts €119,- per m2 per jaar een kantoorruimte voor minimaal 1 jaar. Mocht u toch flexibel willen huren, dan is dat eventueel bespreekbaar.

Een centrale binnentuin en parkeermogelijkheden bij dit kenmerkende kantoor

Opvallend aan dit kantoorpand in Groningen is de centrale binnentuin. Bovendien is het gunstig dat er gratis (!) parkeermogelijkheden zijn achter het kantoor. Niet onbelangrijk als u met de auto naar uw kantoorruimte reist. Daarnaast is er een eigentijdse vergaderruimte en een lift aanwezig. En wanneer u zorg nodig heeft, bent u altijd vlakbij professionals!

Waar wacht u nog op? Plan direct bij SKEPP een rondleiding in!

Ziet u het menu, aan de rechterzijde van deze pagina? Daar moet u zijn als u een rondleiding in wilt plannen bij SKEPP. Het grote voordeel is dat dit geheel vrijblijvend is. Liever eerst even contact over de mogelijkheden van het huren van een kantoorruimte hier? Bel met SKEPP!

Kantoorruimte huren in gezondheidscentrum te Groningen Hoendiep 1 Groningen Centrum Toplocation!

2 reviews Hoendiep

Leuke werklocatie voor als je een zorggerelateerde onderneming hebt,.

Lijkt me een erg prettige werklocatie met mooie centrale binnentuin!!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!