Groningen Centrum, Turfsingel 17

Kantoorruimte huren aan de Turfsingel in Groningen (Centrum)

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Groningen, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje aan de Turfsingel, hier zijn 8 kantoorunits gerealiseerd oriënterend naar een semi-openbaar binnenterrein. Het is een strak vormgegeven complex waar je op een unieke centrum locatie een kantoorruimte kunt huren. Benieuwd of een van de 8 kantoorunits geschikt is voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf.

Huurprijzen

Op dit moment zijn alle 8 de kantoorunits nog vrij en kun je zelf bepalen welke kantoorkamer bij jullie past. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €800,-, dit is inclusief alle bijkomende servicekosten. Je hebt de mogelijkheid om e kantoorruimte gemeubileerd op te laten leveren, dit houdt in dat jij zelf niet meer rekening hoeft te houden met het inrichten van je kantoorkamer en kun je gelijk aan de slag. In de afbeeldingen zie je verschillende soorten stylen wat wij voor je kunnen verzorgen. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Turfsingel in Groningen Centrum, werk je in een prettige omgeving. Er zit onder andere in elke kantoorunit een luxe uitgevoerde keuken. Dit is een fijne plek om een lekkere kop koffie/thee te zetten voor jezelf en/of een collega en in de middag een verse lunch voor te bereiden. Daarnaast is het ook ideaal dat je hier zelf je eigen werktijden kunt bepalen, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw werkplek. Ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is perfect, je huurt hier namelijk een kantoorruimte midden in het centrum van Groningen. Alles is op korte loopafstand bereikbaar, denk aan de gezellige terrassen, goede restaurants en leuke winkels. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 2 minuten lopen en heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Groningen Noord. De rijkswegen A28 en A7 liggen ook op een korte rijafstand van slechts een paar minuten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Turfsingel in Groningen Centrum?

Wil je graag een kantoorruimte huren aan de Turfsingel in Groningen Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je nog vragen voor onze vastgoedconsultants? Neem dan contact met ons op. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Turfsingel in Groningen.

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Turfsingel in Groningen Centrum

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Turfsingel in Groningen Centrum.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation
Turfsingel 17 Turfsingel 17 Groningen Centrum Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!