Rent office space Groningen Centrum, Turfsingel 17

Rent at this location?

This is currently available at Turfsingel 17 in Groningen Centrum

Available office rooms
 • Unit #6219

  Space description: 33 m2
  Rental price: €800 /mo.
  Receive rental information
 • Unit #6223

  Space description: 33 m2
  Rental price: €800 /mo.
  Receive rental information
 • Unit #6217

  Space description: 34 m2
  Rental price: €800 /mo.
  Receive rental information
 • Unit #6218

  Space description: 34 m2
  Rental price: €800 /mo.
  Receive rental information
 • Unit #6220

  Space description: 34 m2
  Rental price: €800 /mo.
  Receive rental information
 • Unit #6221

  Space description: 34 m2
  Rental price: €800 /mo.
  Receive rental information
 • Unit #6222

  Space description: 34 m2
  Rental price: €800 /mo.
  Receive rental information
 • Unit #6224

  Space description: 36 m2
  Rental price: €800 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Turfsingel in Groningen (Centrum)

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Groningen, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje aan de Turfsingel, hier zijn 8 kantoorunits gerealiseerd oriënterend naar een semi-openbaar binnenterrein. Het is een strak vormgegeven complex waar je op een unieke centrum locatie een kantoorruimte kunt huren. Benieuwd of een van de 8 kantoorunits geschikt is voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf.

Huurprijzen

Op dit moment zijn alle 8 de kantoorunits nog vrij en kun je zelf bepalen welke kantoorkamer bij jullie past. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €800,-, dit is inclusief alle bijkomende servicekosten.  Je hebt de mogelijkheid om  e kantoorruimte gemeubileerd op te laten leveren, dit houdt in dat jij zelf niet meer rekening hoeft te houden met het inrichten van je kantoorkamer en kun je gelijk aan de slag. In de afbeeldingen zie je verschillende soorten stylen wat wij voor je kunnen verzorgen. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Turfsingel in Groningen Centrum, werk je in een prettige omgeving. Er zit onder andere in elke kantoorunit een luxe uitgevoerde keuken. Dit is een fijne plek om een lekkere kop koffie/thee te zetten voor jezelf en/of een collega en in de middag een verse lunch voor te bereiden. Daarnaast is het ook ideaal dat je hier zelf je eigen werktijden kunt bepalen, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw werkplek. Ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is perfect, je huurt hier namelijk een kantoorruimte midden in het centrum van Groningen. Alles is op korte loopafstand bereikbaar, denk aan de gezellige terrassen, goede restaurants en leuke winkels. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 2 minuten lopen en heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Groningen Noord. De rijkswegen A28 en A7 liggen ook op een korte rijafstand van slechts een paar minuten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Turfsingel in Groningen Centrum?

Wil je graag een kantoorruimte huren aan de Turfsingel in Groningen Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je nog vragen voor onze vastgoedconsultants? Neem dan contact met ons op. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Turfsingel in Groningen. 


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Turfsingel 17

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen