Super deal

Groningen Zuid, Eemsgolaan 7

9727 DW Groningen Zuid

4 (3)

Hoogwaardige kantoorruimte te huur op bedrijvenpark in Groningen!

Een prominente zichtlocatie, direct aan de snelweg A7: dat is de locatie waar u een kantoorruimte op maat huurt. Het kantoorpand met een eigentijdse uitstraling ligt op kantorenpark Kranenburg 1 in Groningen. Een uitstekende werkomgeving om uw onderneming te vestigen!

Wat is er beschikbaar in dit kantoor? Een kantoorruimte op maat vanaf 1350 m2!

Behoefte aan een ruime kantoorruimte op maat? Hier vindt u vloeren met een oppervlakte vanaf 1350 m2. Ziet u zichzelf hier al werken? In principe huurt u hier minimaal 1 jaar. Mocht u flexibel huren prefereren, dan is dat eventueel bespreekbaar.

Het huren op deze gunstige locatie kan al vanaf €130,- per m2 per jaar

Op deze goed bereikbare locatie, direct aan de snelweg en met een goede verbinding met het Centraal Station, huurt u vanaf €130,- per m2 per jaar een kantoorruimte. Ziet u het al zitten om uw bedrijf te vestigen in het zuidwesten van de studentenstad?

Bedrijfsrestaurant? Aanwezig! Pantry? Aanwezig! Parkeerplaatsen? Aanwezig!

Naast een eigen kantoorruimte, maakt u in dit kantoorpand ook gebruik van de aanwezige voorzieningen. Een groot pluspunt in dit kantoor is het bedrijfsrestaurant. Maar ook pantry's zijn aanwezig, net als een lift. Uw auto kunt u parkeren op het ruime parkeerterrein bij het kantoorgebouw.

Wat kost het om een rondleiding in te plannen? Niets, het is bij SKEPP gratis!

Heeft u al een beslissing genomen of twijfelt u tussen het kantorenaanbod? Hoe dan ook, een gratis (!) rondleiding inplannen is aan te raden. En dat kunt u zelf, via het menu rechts op deze pagina. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met SKEPP!

Moderne kantoorruimte vanaf 1350 m2 huren in Groningen Eemsgolaan 7 Groningen Zuid

3 reviews Eemsgolaan

Kantoorpand met zakelijk uitstraling.

Goed meubilair en prima voorzieningen.

Wel gewoontjes aan de buitenkant, het pand valt niet echt op.

Fijne dienstverlening!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!