RENTED OUT
Super deal

Groningen Zuid, Schweitzerlaan 12

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Groningen Zuid!

Kantoorruimte te huur op representatief kantorenpark in Groningen

Het kantoorpand is gelegen op het hoogwaardige kantorenpark 'Corpus den Hoorn', naast het Martini Ziekenhuis in Groningen. De locatie is uitstekend toegankelijk, met een ligging nabij de snelwegen A7 en A28. Het grote pluspunt van dit kantoor is dat er ook een kelder is waar u spullen kunt opslaan. Altijd handig.

Op zoek naar een kantoorruimte op maat vanaf 200 m2 in Groningen?

In dit representatieve kantoorgebouw in Groningen huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 200 m2. De opslagruimte in de kelder bedraagt circa 207 m2. Normaal gesproken huurt u hier minimaal 1 jaar. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een flexibele huurovereenkomst, dan is dat bespreekbaar.

Voordelig huren: de huurprijs is vanaf maar €75,- per m2 per jaar!

Ondanks de gunstige locatie in Groningen, is de huurprijs vanaf slechts €75,- per m2 per jaar. Daarnaast hoeft u geen vaste parkeerplaats te huren, er is voldoende parkeerruimte. Een extra voordeel dus, wanneer u besluit om hier een kantoorruimte te huren.

Aanwezig: kantine, terras, lift, vergaderruimte en schoonmaakservice!

Lunchtijd? Zoek een plekje in de kantine of op het terras. Wilt u iets naar de opslagplek in de kelder brengen? Neem de lift en ga niet met zware spullen de trap op en af. Tijd om iets te bespreken? Beleg een vergadering in de vergaderruimte. Heeft u geen tijd om algemene ruimten schoon te maken? Geen probleem, dit wordt voor u geregeld. Luxe voorzieningen, naast het hebben van een kantoorruimte!

Neem een kijkje in dit kantoor naast het Martini Ziekenhuis in Groningen!

Zoekt u een kantoorruimte op maat vanaf 200 m2 in Groningen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Plan direct een rondleiding in door dit kantoor. Dit doet u bij SKEPP: het menu rechts op de pagina dient daarvoor. Succes!

Kantoorruimte huren naast Martini Ziekenhuis Groningen Schweitzerlaan 12 Groningen Zuid Toplocation!

2 reviews Schweitzerlaan

Mooie werklocatie aan een groot meer gelegen, lekker om even uit te waaien tijdens de pauze.

Mooie locatie maar kan wel een kleine opknapbeurt gebruiken

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!