RENTED OUT

Groningen Zuid, Van Ketwich Verschuurlaan 102

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Groningen Zuid!

Werken in Groningen? Huur kantoorruimte vanaf 19 m2 in dit kantoor!

Het kantoorgebouw is een voormalige hotelschool in Groningen-Zuid. Een goed bereikbare locatie, met een ligging vlakbij de snelwegen A28 en A7. De contouren van een school zijn nog duidelijk merkbaar in dit kantoor, met lokalen, een aula en een gymzaal. Een ideale plek om een kantoorruimte te huren!

Kantoorruimte te huur vanaf 19 m2 in dit karakteristieke kantoorpand

Dit kantoorgebouw bestaat uit drie bouwlagen en een kelder, waar u een kantoorkamer vanaf 19 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 huurt. Er is hier ruimte voor diverse bedrijven. Of u nu in de gezondheidszorg actief bent of juist werkt in de creatieve sector: hier is er plek voor u!

U huurt in Groningen minimaal 1 jaar vanaf maar €70,- per m2 per jaar

In dit voormalige schoolgebouw bedraagt de huurtermijn minimaal 1 jaar. De huurprijs is vanaf slechts €70,- per m2 per jaar. Kortom, geen hoge huurprijs!

Keukens aanwezig en ruimte om uw auto te parkeren op eigen terrein

In het kantoor zijn grote keukens aanwezig en een voormalig restaurant. Reist u met de auto naar uw kantoorruimte? Er is ruimte aan de voor- en achterzijde van het kantoorgebouw om uw auto te parkeren. Het is ook goed voor te stellen dat u per openbaar vervoer reist, vanwege de ligging vlakbij bushaltes.

Bij SKEPP plant u een rondleiding in door het kantoorgebouw in Groningen

Het is verstandig om een kijkje te gaan nemen in dit kantoorpand in Groningen. Dat doet u door gratis een rondleiding in te plannen bij SKEPP. Het menu, rechts op de pagina, is daarvoor te gebruiken. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met SKEPP!

Kantoorruimte te huur in voormalige school in Groningen Van Ketwich Verschuurlaan 102 Groningen Zuid Toplocation!

1 reviews Van Ketwich Verschuurlaan

Ziet er allemaal wel netjes uit maar vind het weinig uitstraling hebben

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!