Haarlem Noord, A. Hofmanweg 1A

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de A. Hofmanweg in Haarlem (Waarderpolder)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de A. Hofmanweg in Haarlem (Waarderpolder)? Dan is dit kantoorpand misschien wel iets voor jou. Het pand is gebouwd in 1968 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 16.951 m2. Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Crown Business Center Haarlem, dit ligt zeer centraal op het bekende industrieterrein ‘Waarderpolder’.

Huurprijzen

Op dit moment heb je alleen de mogelijkheid om werkplekken te huren. Zo zijn er flexplekken voor twee dagen per week beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €75,-. Niet genoeg aan 2 dagen? Je hebt ook de mogelijkheid om een flexwerkplek te huren voor 3 dagen per week, hier betaal je een maandelijks bedrag van €149,- voor. Of ben je toch opzoek naar een eigen werkplek waar jij je spullen rustig kan laten staan aan het einde van de werkdag? In dit kantoorpand zijn er vaste fulltime werkplekken te huren voor maar €249,- in de maand.

Een pantry, vergaderplek en parkeerplaatsen

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de A. Hofmanweg in Haarlem (Waarderpolder), komen er vele services bij waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. Zo is er een pantry aanwezig waar jij dagelijks koffie/thee kunt pakken en is er de mogelijkheid om een vergaderzaal te huren. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld gasten wilt ontvangen. Naast het gebouw zijn er parkeerplaatsen beschikbaar, ideaal om naast je werkplek te kunnen parkeren. Verder zijn er nog lockers aanwezig om je spullen in op te bergen, is er razend snel internet en een restaurant waar ze elke dag een verse lunch voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Met zowel het openbaar vervoer als met de auto is het pand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts op 1 minuut loopafstand en het treinstation Haarlem Spaarnwoude is een paar minuten verder. Ook met de auto ben je vanaf je werkplek binnen enkele minuten op verschillende snelwegen, zoals de; A200, A9 en A208. Verder is zijn er in de nabije omgeving verschillende restaurantjes en koffietentjes te vinden waar je even lekker tijdens of na werktijd kunt ontspannen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de A. Hofmanweg in Haarlem?

Zie jij jezelf al op deze werkplek zitten in het pand aan de A. Hofmanweg in Haarlem? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren Haarlem, A. Hofmanweg 1A A. Hofmanweg 1A Haarlem Noord Toplocation!

2 reviews A. Hofmanweg

Een kleurrijke omgeving waar je heerlijk kunt werken.

Een creatieve omgeving waar werk en rust samen komen.

Een creatieve omgeving waar werk en rust samen komen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!