Rent office space Haarlem Noord, A. Hofmanweg 1A

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Haarlem, Straalzender 1 min walk (1 m)
 • Haarlem Spaarnwoude 10 mins walk (0.8 km)
 • Park 8 mins walk (0.6 km)
 • Sportschool 2 mins walk (0.2 km)
Availability

Check below which office types are available at A. Hofmanweg 1A.

About this office

Kantoorruimte huren aan de A. Hofmanweg in Haarlem (Waarderpolder)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de A. Hofmanweg in Haarlem (Waarderpolder)? Dan is dit kantoorpand misschien wel iets voor jou. Het pand is gebouwd in 1968 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 16.951 m2. Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Crown Business Center Haarlem, dit ligt zeer centraal op het bekende industrieterrein ‘Waarderpolder’.

Huurprijzen

Op dit moment heb je alleen de mogelijkheid om werkplekken te huren. Zo zijn er flexplekken voor twee dagen per week beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €75,-. Niet genoeg aan 2 dagen? Je hebt ook de mogelijkheid om een flexwerkplek te huren voor 3 dagen per week, hier betaal je een maandelijks bedrag van €149,- voor. Of ben je toch opzoek naar een eigen werkplek waar jij je spullen rustig kan laten staan aan het einde van de werkdag? In dit kantoorpand zijn er vaste fulltime werkplekken te huren voor maar €249,- in de maand.

Een pantry, vergaderplek en parkeerplaatsen

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de A. Hofmanweg in Haarlem (Waarderpolder), komen er vele services bij waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. Zo is er een pantry aanwezig waar jij dagelijks koffie/thee kunt pakken en is er de mogelijkheid om een vergaderzaal te huren. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld gasten wilt ontvangen. Naast het gebouw zijn er parkeerplaatsen beschikbaar, ideaal om naast je werkplek te kunnen parkeren. Verder zijn er nog lockers aanwezig om je spullen in op te bergen, is er razend snel internet en een restaurant waar ze elke dag een verse lunch voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Met zowel het openbaar vervoer als met de auto is het pand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts op 1 minuut loopafstand en het treinstation Haarlem Spaarnwoude is een paar minuten verder. Ook met de auto ben je vanaf je werkplek binnen enkele minuten op verschillende snelwegen, zoals de; A200, A9 en A208. Verder is zijn er in de nabije omgeving verschillende restaurantjes en koffietentjes te vinden waar je even lekker tijdens of na werktijd kunt ontspannen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de A. Hofmanweg in Haarlem?

Zie jij jezelf al op deze werkplek zitten in het pand aan de A. Hofmanweg in Haarlem? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend.


Rent at this location?

This is now available at A. Hofmanweg 1A in Haarlem Noord

(Flex)desks
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

F

Een kleurrijke omgeving waar je heerlijk kunt werken.

I

Een creatieve omgeving waar werk en rust samen komen.

Een creatieve omgeving waar werk en rust samen komen.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customized interior design proposal for your office space at A. Hofmanweg 1A

With Officeplanner you can rent, rent-purchase or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner