Rent office space Haarlem Waarderpolder, Pieter Goedkoopweg 24

4 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Haarlem, Industrieweg 2 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Haarlem 27 mins walk (2.1 km)
 • Park 10 mins walk (0.8 km)
 • Gym 7 mins walk (0.5 km)
Rent at this location?

This is currently available at Pieter Goedkoopweg 24 in Haarlem Waarderpolder

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 150 m2
  Rental price: €1,500 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Pieter Goedkoopweg in Haarlem (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Pieter Goedkoopweg in Haarlem (Oost)? Dit kantoorpand is gebouwd in 1991 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 3485 m2. Dit kantoorgebouw heeft van oorsprong een industriefunctie maar bieden ook een grote kantoorruimte aan van 150 m2 voor de verhuur. De kantoorruimte beschikt over veel ramen, wat zorgt voor veel daglicht. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 150 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €1500,- voor. Een ontzettend gunstige prijs voor een top locatie in Haarlem. Voor deze maandprijs krijg je niet alleen een kantoorruimte maar ook alle voorzieningen en faciliteiten die dit pand jouw te bieden heeft. 

Vergaderplek, een pantry en parkeergelegenheid 

Het pand aan de Pieter Goedkoopweg in Haarlem (Oost) heeft niet alleen een kantoorruimte tot hun beschikking maar ook een vergaderplek waar je gebruik van kunt maken, handig voor bijvoorbeeld een formele meeting of een presentatie. De ruimte beschikt namelijk over het benodigde presentatiemateriaal. Buiten dat het pand 24/7 toegankelijk is kun je wanneer je met eigen vervoer naar je werkplek reist altijd je auto kwijt. Er is namelijk een parkeerplaats naast het kantoorgebouw gelegen. Wat zeker een pluspunt is, is de pantry. Handig om je in de middag je lunch voor te bereiden of een lekkere kop koffie of thee te pakken.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijventerrein in Haarlem (Oost) is goed bereikbaar. Er zit een bushalte; Haarlem, Industrieweg op slechts 3 minuten loopafstand gelegen. Deze lijn is aangesloten op het treinstation van Haarlem, hier ben je met de bus binnen 5 minuten. Reis je toch liever toch met de auto naar je werkplek? De opritten van de snelwegen A200, A9 en A208 zijn vanaf het kantoorgebouw gemiddeld 8 minuten rijden. Zin in een gezonde lunch of naar werktijd behoefte aan een goede opkikker? Op een korte loopafstand zit Salad Point, heerlijke salades en sapjes, een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Pieter Goedkoopweg in Haarlem (Oost)?

Wil jij graag deze kantoorruimte van 150 m2 huren aan de Pieter Goedkoopweg in Haarlem? Aarzel dan niet langer en kom deze kantoorunit met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder met al je vragen en plannen en plannen een rondleiding voor je in. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend!  


Reviews

Find out what other people said about this location

B

Een prima kantoorruimte op een goed bereikbare locatie!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Pieter Goedkoopweg 24

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen