Rent office space Harlingen, Zuiderhaven 73

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Harlingen, Steenhouwersstraat 4 mins walk (0.3 km)
 • Railway station Harlingen 5 mins walk (0.4 km)
 • Park 7 mins walk (0.6 km)
 • Gym 4 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Zuiderhaven 73 in Harlingen

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Harlingen!
About this office

Kantoorruimte huren op een unieke locatie aan de haven naast een monumentale neogotische kerk in Harlingen

Het gebouw waar vroeger de havendouane was gevestigd is anno nu uitgerust met moderne faciliteiten en een ruime en lichte kantoorruimte. Gelegen naast de monumentale neogotische kerk in het centrum van Harlingen is dit een unieke locatie voor de huisvesting van uw bedrijf. Met het bus- en treinstation in de buurt is de bereikbaarheid met het OV uitstekend en ook de wegen naar de N31 en de afsluitdijk liggen op enkele minuten rijden.

Gewilde kantoorruimten en beperkt aanbod

Er zijn in dit kantoorgebouw nog slechts een beperkt aantal kantoorruimten te huur aan de Zuiderhaven in Harlingen. Op dit moment zijn er nog 2 ruimten te huur met een totaal oppervlak van 120 m2. Deze ruimten zijn apart te huren maar ook als 1 kantoorruimte op maat. Of u nu groot wil huren of liever een kleinere ruimte tot uw beschikking heeft, op dit moment is er nog ruimte voor keuze. Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met SKEPP.

Modern gefaciliteerd en zorgeloos huren

Het huren in dit kantoorgebouw verzekerd u ook direct van het gebruik van de aanwezige faciliteiten aan de Zuiderhaven in Harlingen. U kunt gebruiken maken van de koffiecorner, toiletten, parkeerruimte en, voor de nodige ontspanning ,het tuinterras. Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg en tegen een meerprijs extra faciliteiten te verkrijgen. Zo is het mogelijk om telefoon- en secretariaatservice of systeembeheer voor u te regelen.

Plan snel uw rondleiding in bij SKEPP

Wilt u graag met eigen ogen zien hoe uw toekomstige bedrijfslocatie eruit ziet? SKEPP plant gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor uw in. Wij staan voor u klaar, dus neem contact op door ons te bellen, mailen of een whatsappberichtje te sturen.


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Zuiderhaven 73

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen