RENTED OUT

Harlingen, Zuiderhaven 73

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Harlingen!

Kantoorruimte huren op een unieke locatie aan de haven naast een monumentale neogotische kerk in Harlingen

Het gebouw waar vroeger de havendouane was gevestigd is anno nu uitgerust met moderne faciliteiten en een ruime en lichte kantoorruimte. Gelegen naast de monumentale neogotische kerk in het centrum van Harlingen is dit een unieke locatie voor de huisvesting van uw bedrijf. Met het bus- en treinstation in de buurt is de bereikbaarheid met het OV uitstekend en ook de wegen naar de N31 en de afsluitdijk liggen op enkele minuten rijden.

Gewilde kantoorruimten en beperkt aanbod

Er zijn in dit kantoorgebouw nog slechts een beperkt aantal kantoorruimten te huur aan de Zuiderhaven in Harlingen. Op dit moment zijn er nog 2 ruimten te huur met een totaal oppervlak van 120 m2. Deze ruimten zijn apart te huren maar ook als 1 kantoorruimte op maat. Of u nu groot wil huren of liever een kleinere ruimte tot uw beschikking heeft, op dit moment is er nog ruimte voor keuze. Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met SKEPP.

Modern gefaciliteerd en zorgeloos huren

Het huren in dit kantoorgebouw verzekerd u ook direct van het gebruik van de aanwezige faciliteiten aan de Zuiderhaven in Harlingen. U kunt gebruiken maken van de koffiecorner, toiletten, parkeerruimte en, voor de nodige ontspanning ,het tuinterras. Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg en tegen een meerprijs extra faciliteiten te verkrijgen. Zo is het mogelijk om telefoon- en secretariaatservice of systeembeheer voor u te regelen.

Plan snel uw rondleiding in bij SKEPP

Wilt u graag met eigen ogen zien hoe uw toekomstige bedrijfslocatie eruit ziet? SKEPP plant gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor uw in. Wij staan voor u klaar, dus neem contact op door ons te bellen, mailen of een whatsappberichtje te sturen.

 Kantoorruimte huren gelegen aan de haven in Harlingen Zuiderhaven 73 Harlingen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!