Harmelen, Nijverheidsweg 16A

Kantoorkamers vanaf 70 m2 beschikbaar in recent gebouwd pand in Harmelen

U bent als ondernemer in de omgeving van Harmelen op zoek naar kantoorruimte? Kijk dan hier eens! Aan de Nijverheidsweg in Harmelen biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het kantoorgebouw is in 2011 gebouwd en ligt op bedrijventerrein De Putkop. U huurt hier een kantoorunit / kantoorkamer vanaf 70 m2 of een kantoor op maat (>100 m2). De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 700 m2 en daar is momenteel nog slechts 140 m2 van beschikbaar voor verhuur. Een kantoorkamer van 70 m2 huurt u hier al voor maar €690,- per maand!

De huurperiode bedraagt minimaal twee jaar met aansluitende perioden van telkens twee jaar. Kortere huurperioden zijn eventueel bespreekbaar. Het kantoorgebouw is te bereiken via de A12 en wordt omringd door bedrijven met lokale of regionale functies. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer / kantoorunit of kantoor op maat, zoek dan niet verder en neem contact op met SKEPP. Wilt u direct meer weten? Plan dan nu alvast uw eigen rondleiding en krijg een volledige indruk van deze locatie.

Kantoorruimte vanaf 70 m2 beschikbaar in Harmelen Nijverheidsweg 16A Harmelen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!