RENTED OUT

Heerenveen, Burgemeester Falkenaweg 58

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Heerenveen!

Kantoorruimte te huur in Heerenveen vlak bij de snelwegen A7 en A32

Aan de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen huurt u via SKEPP kantoorruimte. U huurt (ingerichte) kantoorunits vanaf 19 m2 en kantoren op maat. Een eigen kantoorkamer is al te huur voor slechts €185,- per maand! Het kantoorgebouw diende vroeger als tehuis voor bejaarden en andere hulpbehoevenden. Het kantoorpand heeft later ook nog dienst gedaan als school en is sinds 2001 in gebruik als kantoor. Flexibel huren en lange termijn huren is beide mogelijk op deze mooie locatie!

De kantoorruimtes bevinden zich op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. Daarnaast zijn er ook kantoorruimtes beschikbaar in de twee aan de zijkant gelegen bijgebouwen. De totale kantoorruimte is circa 1.610 m2. Een grotere kantoorruimte huren kan hier vanaf slechts €75,- per m2 per jaar.

Het kantoorgebouw is uitstekend toegankelijk, gezien de ligging vlak bij de snelwegen A7 en A32. NS-station Heerenveen is gelegen op een loopafstand van ruim tien minuten. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat? Plan dan uw eigen gratis rondleiding via SKEPP!

Kantoorkamers te huur in Heerenveen vlak bij snelwegen Burgemeester Falkenaweg 58 Heerenveen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!