Heerlen, Economiestraat 39

6433KC Heerlen

5 (2)
  • Internet

  • Kitchen

  • Parking

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

Huur kantoorruimte en bedrijfsruimte in bedrijfspand Heerlen!

Via SKEPP huurt u kantoorruimte/bedrijfsruimte in Heerlen. Dit bedrijfspand is gelegen aan de Economiestraat 39 en biedt zowel een kantoorruimte als bedrijfsruimte voor verschillende doeleinden. U huurt hier eenvoudig kantoorruimte tegen gunstige voorwaarden. Een kantoorruimte van 11m2 is al te huur voor €140,- per maand. Daarnaast is er ook bedrijfsruimte te huur binnen dit complex. Een bedrijfshal van 250 m2 in combinatie met een kantoor van 100 m2 huurt u al voor €1.750,- per maand!

Binnen dit kantoorgebouw in Heerlen is er ruimte voor een korte en flexibele huurtermijn. Daarnaast maakt u eenvoudig gebruik van de voorzieningen die het pand biedt. Daarnaast biedt de omgeving van het pand vele voordelen. Zo is NS-station Hoensbroek bijvoorbeeld op nog geen 3 minuten loopafstand gelegen. Ook de snelweg is binnen enkele minuten bereikbaar. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit in Heerlen? Zoek dan niet verder en plan direct uw gratis rondleiding via SKEPP!

Kantoorkamers vanaf €140,- per maand te huur in Heerlen Economiestraat 39 Heerlen Toplocation!

2 reviews Economiestraat

Ideaal dat er ook bedrijfsruimte te huur is bij dit pand, makkelijk voor extra opslag.

Prima kantoorpand in Heerlen met voldoende ruimtes.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!