Helmond, Panovenweg 1-44

Kantoorruimte te huur op bedrijventerrein Groot-Schooten in Helmond

Dit kantoorgebouw is gelegen op het fraaie bedrijventerrein Groot-Schooten. Het betreft een kantoor- en bedrijfsgebouw waarin diverse kantoorruimte te huur wordt aangeboden. Voor u kozen bedrijven als Fundeon, Arbo-Unie en Blue Medical reeds voor deze locatie om hun bedrijf te vestigen. U kunt hier nog maximaal 3.000 m2 kantoorruimte huren. Daarnaast is er circa 1.000 m2 bedrijfsruimte te huur.

De huurprijs van dit kantoorpand is verlaagd naar €75,- per m2 per jaar. U zit hier dus echt voor een dubbeltje op het eerste rang! Een kantoorkamer, ook wel een kantoorunit, is te huur vanaf 25 m2. Kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 tot 3.000 m2 beschikbaar. Er worden geen aanvullende kosten voor het parkeren gerekend.

Vergadert u veel? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimte. Werkt u graag op afwijkende tijden? Dat kan, want het kantoor is 24/7 toegankelijk voor u. Daarnaast is er een pantry.

Bent u momenteel op zoek naar kantoorruimte in Helmond? Dan adviseren wij u om deze locatie eens te bekijken. U plant hiervoor 24/7, gratis uw eigen rondleiding. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met SKEPP. Samen vinden we geschikte kantoorruimte voor uw onderneming.

Kantoorunits te huur aan Panovenweg in Helmond! Panovenweg 1-44 Helmond Toplocation!

1 reviews Panovenweg

Iedereen van ons bedrijf mag hier gratis parkeren, dat zie je niet vaak.......

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!