Super deal

Helmond, Steenovenweg 5

4 (5)
 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Meeting space

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

Office rooms

from € 575 p.m.

Huren in Helmond? Kantoorruimte (>15 m2) beschikbaar op goed bereikbare locatie!

Huren in Helmond? Kantoorruimte (>15 m2) beschikbaar op goed bereikbare locatie!

Zoekt u een kantoorruimte in Helmond en hecht u veel waarde aan de omgeving van het kantoor? Dan is dit de kantoorlocatie die u zoekt! U huurt hier in een prachtige, groene omgeving. Een wandeling tijdens uw pauze of een lunch aan het water; het is mogelijk wanneer u besluit om in dit kantoorgebouw aan de Steenovenweg te huren!

Kantoorruimte? Check! Atelier? Check! Bedrijfsruimte? Check!

Op dit moment zijn er 4 kantoorruimten beschikbaar voor verhuur in dit representatieve kantoorpand in Helmond. Het gaat om 3 kantoorkamers van 15 m2, 34 m2 en 69 m2. Bovendien is er een kantoorruimte van 69 m2, die ook als atelier gebruikt kan worden. Behoefte aan opslagruimte? Huur dan ook een bedrijfsruimte. Er zijn momenteel 2 bedrijfsruimten (75 m2 en 150m2) beschikbaar.

Voordelig huren in dit kantoorgebouw in Helmond

Een kantoorkamer van 15 m2 huurt u voor maar €286,- per maand, een kantoorkamer van 34 m2 voor slechts €575,- per maand en een kantoorruimte van 69 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van €1.146,-. Voordelige huurprijzen in Helmond!

SKEPP mag extra korting geven op de huurprijs in Helmond

Let op: SKEPP mag in dit kantoorgebouw meer korting weggeven, dus huur een kantoorruimte in dit kantoorpand bij SKEPP. Huurcontracten zijn per 2 maanden opzegbaar, echter als u minimaal 1 of 2 jaar huurt, krijgt u 20% á 30% korting op de huurprijs.

Receptie, vergaderruimte, spreekkamers en parkeerruimte

Er is een bemande receptie aanwezig in dit kantoor, de receptionisten kunnen u secretarieel ondersteunen. Er is een vergaderruimte en er zijn spreekkamers. U heeft toegang tot de spreekkamers in dit kantoorgebouw, maar ook tot de spreekkamers in andere business centers van dit kantoorconcept in Eindhoven, Nuenen en Valkenswaard. Daarnaast is er parkeerruimte en heeft u 24/7 toegang tot uw kantoorruimte.

Neem een kijkje op deze gunstige kantoorlocatie in Helmond

Gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorpand aan de Steenovenweg in Helmond? Dat kan bij SKEPP! U plant een rondleiding via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP. Kortom, waar wacht u nog op?

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Steenovenweg in Helmond

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Steenovenweg in Helmond.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation

3D Viewer Steenovenweg

5 reviews Steenovenweg

Erg leuk ingericht kantoorpand!

Goede services en prettige huiselijke sfeer :)

Praktisch kantoorgebouw.

Modern en zakelijk. Goed bereikbaar, ook vanaf België.

Goede services en voorzieningen! Representatief ontvangst.

Leuke kantoren!

Goede voorzieningen en prachtige groene omgeving.

Goed meubilair en mooie lichte kantoorruimten, prettige plek om te werken.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!