Super deal

Hengelo, Demmersweg 3

7556 BN Hengelo

Kantoorruimte huren aan de Demmersweg in Hengelo

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Demmersweg in Hengelo? Dan is dit kantoorgebouw helemaal wat voor jou! Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en is gevestigd op een prominente zichtlocatie. De prettige locatie en de vele services en faciliteiten maken dit een populaire locatie om een kantoorruimte te huren. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw met 6 verdiepingen is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 97 m2, je betaald hier een maandelijks bedrag van €930,- voor. Ben je op zoek naar meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 317 m2, te huur voor €3830,- in de maand. Heeft jou bedrijf de behoefte om door te kunnen groeien op dezelfde locatie? Ook de oppervlakten van 450 m2 en 580 m2 zijn mogelijk om te huren. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Vergaderruimten, 24/7 toegankelijk en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Demmersweg in Hengelo brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt hier naast je kantoorkamer ook gebruik van vele services en faciliteiten, waaronder de vergaderruimten. Een ideale plek om met klanten te zitten voor een meeting of een fijne plek om een presentatie te geven voor je collega’s. Werk je in de avonduren of in het weekend vaak nog even door? Dit is mogelijk door de 24/7 toegankelijkheid van het kantoorpand. In het kantoorpand zijn ook meerdere pantry’s te vinden, een handige plek waar je een kopje koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Jou werkplek is straks makkelijk en snel te bereiken via verschillende rijkswegen. De A1 ligt op een korte rijafstand van slechts 1 minuut en de A35 op 6 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De bushalte is op een korte loopafstand van 7 minuten te bereiken, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation in Borne. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Demmersweg in Hengelo?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Demmersweg in Hengelo? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het beste de kantoorunit met eigen ogen bekijken en beleven. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Demmersweg. 

Demmersweg 3 Demmersweg 3 Hengelo Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!