Rent office space Hengelo, Industrieplein 2

Facilities
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Mail processing
 • Phone service
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Bicycle storage
 • Coffee/tea
 • Common areas
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Pantry
 • Internet facilities
 • Lunch facility
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Industrieplein 2 in Hengelo

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 33 m2
  Rental price: €608 €547 /mo.
  Receive rental information
 • Office room

  Space description: 41 m2
  Rental price: €754 €679 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan het Industrieplein in Hengelo

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Hengelo, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand aan het Industrieplein. Je huurt hier een kantoorruimte in met een eigentijdse, frisse en lichte uitstraling. De locatie is goed bereikbaar en ook de voorzieningen zijn goed gefaciliteerd. Zie jij het zitten om met jouw organisatie hier te vestigen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 33 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €547,-. Heb je een grotere kantoorunit nodig omdat je met meer mensen bent of juist met meer ruimte wilt werken? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 41 m2, te huur voor €679,-. Deze prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten en gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Een receptie en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Industrieplein in Hengelo hoef je nergens meer achteraan, alles is tot in de detail goed georganiseerd. Zo is er bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie aanwezig. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen administratieve werkzaamheden van je overnemen. Denk hierbij aan het verwerken van de post en het aannemen van binnenkomende telefonie. Daarnaast kun jij op deze locatie je eigen werktijden bepalen door de 24/7 toegankelijkheid. Of je nou in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden, het is altijd mogelijk!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gelegen. Je bereikt jouw toekomstige werkplek makkelijk en snel met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De op- en afritten van de A1 en A35 liggen op een korte rijafstand van slechts 8 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation van Hengelo is slechts 4 minuten lopen, vanuit hier pak je heel gemakkelijk de trein of bus. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Industrieplein in Hengelo?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Industrieplein in Hengelo? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! Bij SKEPP helpen wij je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte in Hengelo. 


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Industrieplein 2

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen