Rent office space Hengelo, Steenbakkersweg 25

Facilities
  • Desk
  • Internet
  • Meeting space
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Kitchen
Accessibility
  • Bus stop Hengelo, Meijersweg 3 mins walk (0.3 km)
  • Railway station Hengelo 14 mins walk (1.1 km)
  • Park 9 mins walk (0.7 km)
  • Gym 4 mins walk (0.3 km)
Availability

Check below which office types are available at Steenbakkersweg 25

About this office

Kantoorruimte vanaf 30 m2 beschikbaar in Hengelo!

Een gunstige locatie om uw onderneming te leiden: aan de rand van het centrum van Hengelo, vlakbij meerdere winkels en horecagelegenheden en op enkele minuten rijden van de snelweg A35. Bovendien ligt er een bushalte om de hoek. Met de lijnbus bent u binnen 10 minuten op NS-station Hengelo.

Kantoorruimte te huur in dit kantoorpand vanaf 30 m2

In dit kantoorgebouw aan de Steenbakkersweg te Hengelo huurt u een kantoorkamer vanaf 30 m2. Daarnaast huurt u hier een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. In principe huurt u hier voor een vaste lange huurtermijn. Wanneer u toch flexibel wilt huren, dan is dat eventueel in overleg mogelijk. De voordeligste huurprijs wordt doorgaans gehanteerd bij een huurtermijn van minimaal 1 jaar.

Huren in Hengelo? Slechts €75,- per m2 per jaar in dit kantoor!

Een te hoge huurprijs zou een reden kunnen zijn om niet te kiezen voor een bepaalde kantoorruimte. In dit kantoorgebouw in Hengelo kan daar echter geen sprake van zijn, want u huurt hier een kantoorruimte voor slechts €75,- per m2 per jaar. Een gunstig huurtarief, op deze prettige locatie in Hengelo.

Lift, pantry en parkeerruimte aanwezig in Hengelo

Huurt u bijvoorbeeld op de 2e verdieping en bent u niet in staat om trap te lopen, om welke reden dan ook? Dan treft u het: er is namelijk een lift aanwezig in dit kantoorpand. Bovendien maakt u gebruik van een pantry. En een pluspunt van het huren op deze locatie is dat er voldoende parkeergelegenheid aanwezig is rondom het kantoor.

Kantoorruimte huren boven twee supermarkten in Hengelo?

Op de begane grond van dit kantoorpand aan de Steenbakkersweg in Hengelo zijn twee supermarkten gevestigd. Direct na het werk even boodschappen doen is dus een praktische optie. Ziet u het zitten om op één van de verdiepingen boven de supermarkten te huren? Plan dan geheel vrijblijvend een rondleiding in bij SKEPP. Succes in uw zoektocht naar de geschikte kantoorruimte!


Rent at this location?

This is currently available at Steenbakkersweg 25 in Hengelo

Office spaces
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

D

Veel services en een mooie locatie in Hengelo

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Steenbakkersweg 25

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner