Rent office space Hengelo, Wegtersweg 1

Accessibility
  • Bus stop Hengelo, Essent 1 min walk (69 m)
  • Railway station Hengelo 22 mins walk (1.7 km)
  • Gym 6 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Wegtersweg 1 in Hengelo

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Hengelo!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Wegtersweg in Hengelo

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Hengelo? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Wegtersweg. Het kantoorpand is gebouwd in 1997 en bestaat uit 2 fasen. Fase 1 ligt aan de Wegtersweg en Fase 2 aan de Slachthuisweg. In Fase 1 is op dit moment 3671 m2 beschikbaar aan kantoorruimte, verdeeld over 5 bouwlagen. Het is een erg gewilde locatie, dit komt mede door het hoge servicelevel en een goede bereikbaarheid.

Huurprijzen

Aan de Wegtersweg is momenteel een totale oppervlakte van 3671 m2 te huur, maar ook aan de Slachthuisweg heb je de mogelijkheid om een oppervlakte van 5644 m2 te huren. Daarnaast kun je ook een kantoorkamer huren per verdieping. Bijvoorbeeld een kantoorruimte van 643 m2 voor een maandelijks bedrag van €5358,- of een kantoorunit van 728 m2 voor €6066,- in de maand. Deelverhuur is mogelijk vanaf 255 m2. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Een royale entree, bedrijfsrestaurant en parkeergelegenheid 

Het huren van een kantoorruimte aan de Wegtersweg in Hengelo brengt veel voordelen met zich mee, het servicelevel is namelijk van hoog niveau. Bij binnenkomst sta je in een royale entree waar je een marmer beklede tochtsluis vindt. Erg prettig wanneer je een kantoorruimte huurt op een representatieve locatie waar je ook klanten kunt ontvangen. Het bedrijfsrestaurant op de 1e verdieping is ook ideaal, dagelijks kun je hier genieten van een verse lunch. Reis je met de auto naar je werk? De 87 parkeerplaatsen bieden de mogelijkheid voor jou en je collega’s voor de deur te parkeren, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging, vanaf je werkplek rij je binnen 4 minuten naar verschillende rijkswegen zoals de A1 en A35. Ook op een korte loopafstand van slechts 3 minuten, tref je de bushalte ‘Hengelo Essent’ aan, deze lijn heeft een directe aansluiting op het treinstation van Hengelo. In de nabije omgeving zijn voornamelijk groothandels en detailhandelbedrijven te vinden, je werkt hier namelijk op het bedrijventerrein Westermaat Zuidwest.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Wegtersweg in Hengelo?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan de Wegtersweg in Hengelo? Aarzel dan niet langer en plan direct een rondleiding in! Zijn er nog vragen of ben je op zoek naar advies? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder. Wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Wegtersweg.


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Wegtersweg 1

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen