Rent office space Heusden, Engstraat 18

Facilities
 • Phone service
 • Free WiFi
 • Phone area
 • Mail processing
 • Postal address
 • Cabinet
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Pantry
 • Internet facilities
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Engstraat 18 in Heusden

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Heusden!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Engstraat in Heusden

Zoek jij een representatieve kantoorruimte aan de Engstraat in Heusden? Neem dan een kijkje in dit prachtige kantoorgebouw op een top locatie in Heusden. Het kantoorpand is gebouwd in 1963 en is ingeschreven als rijksmonument sinds 1992. Het is een gezellige straat waar al veel ondernemers zich hebben gevestigd. Niet alleen de bereikbaarheid is goed, ook maak je naast je werkplek gebruik van de aanwezige services en faciliteiten. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een werkplek te huren. Het is mogelijk om hierbij je eigen meubilair te gebruiken, maar je kunt ook gebruik maken van het meubilair wat er al staat. Wanneer je hier een werkplek huurt kun jij jezelf ook KVK- laten inschrijven en een postadres opnemen, ideaal voor jou als onderneming. Voor deze werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €250,-. Meerdere werkplekken nodig? Vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

24/7 toegankelijk, schoonmaakservice en WiFi

Het huren van een kantoorruimte aan de Engstraat in Heusden brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen, bijvoorbeeld het feit dat je 24/7 toegang hebt tot het kantoorgebouw. Dit is erg fijn wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel! Dit wordt namelijk bij zowel de algemene ruimten als bij de werkplekken gefaciliteerd. Ook maak je op deze locatie gebruik van razendsnelle WiFi, snel en efficiënt werken dus!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt in een gezellige straat in Heusden, gezellige terrasjes zijn op korte loopafstand bereikbaar. Om het kantoorpand met de auto te bereiken ben je slechts een paar minuten onderweg naar de opritten van bijvoorbeeld de A59, A15 en A2. Reis je liever met het openbaarvervoer? Er zit een bushalte op een korte loopafstand van slechts 4 minuten. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Engstraat in Heusden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Engstraat in Heusden? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in om het met eigen ogen te bekijken. Zijn er vragen en of onduidelijkheden? Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Engstraat.


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Engstraat 18

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen