RENTED OUT

Hilversum, Stationsplein 1-3

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Hilversum!

Kantoorruimte beschikbaar in fraai kantoor in het centrum van Hilversum

Zoekt u een locatie om uw onderneming te vestigen in Hilversum? De fraaie architectuur van het kantoorgebouw valt goed op, naast het NS-station Hilversum. Het interieur van het kantoor valt op door de kleurrijke uitstraling, een inspirerende omgeving om te werken!

U huurt een casco opgeleverde kantoorruimte vanaf 150 m2 in dit kantoor

Op de diverse verdiepingen in dit kantoorgebouw in Hilversum huurt u een kantoorruimte vanaf 150 m2. De ruimten worden casco opgeleverd en kunnen ingedeeld worden, zoals u dat graag wilt. Op de begane grond is een moderne, open kantoortuin gerealiseerd. Deze entree zorgt voor een professionele uitstraling!

De huurprijs in dit moderne kantoorpand bedraagt slechts €100,- per m2 per jaar

Ja u leest het goed: u huurt hier al een kantoorruimte voor slechts €100,- per m2 per jaar. Een huurovereenkomst gaat u in principe aan voor de lange termijn. Wilt u liever voor een korte periode huren? Dit is eventueel bespreekbaar.

Parkeerruimte, vergaderruimte en loungeruimten aanwezig in Hilversum

Komt u niet met de trein, ondanks de ligging naast het station? Dan is het zinvol om te weten dat er voldoende parkeergelegenheid is voor uw auto. U kunt gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte. En als u behoeft heeft aan ontspanning tussen het werken door, kunt u in de loungeruimten relaxen!

Wilt u werken in dit prachtige pand, op deze gunstige locatie in Hilversum?

Ja? Neem dan eerst eens een kijkje. Waarom? Omdat u bij SKEPP gratis (!) een rondleiding inplant. Hoe? Dat doet u via het menu aan de rechterzijde van deze pagina. Wanneer? Dat kan 24/7, wanneer het u uitkomt. Liever eerst contact? Neem contact op met SKEPP!

Kantoorruimte te huur naast NS-station Hilversum Stationsplein 1-3 Hilversum Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!