Hoofddorp, Polarisavenue 130-150

Kantoorruimte huren aan de Polarisavenue in Hoofddorp

Wil jij graag een kantoorruimten huren aan de Polarisavenue in Hoofddorp? Dan is dit kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 7218 m2 misschien wel iets voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1998 en is gelegen op het kantorenpark Beukenhorst-Oost. Meerdere bedrijven zijn hier al actief, waarin in je faciliteiten zoals de receptie en restaurant deelt. 

Huurprijzen

Op dit moment is er een totaal aanbod van 1867 m2 beschikbaar. Het is echter wel pas mogelijk een kantoorunit te huren vanaf 141 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €1997,- voor. Mocht je opzoek zijn naar een grotere ruimte, je hebt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een ruimte te huren met een oppervlakte van 304 m2 voor €4306,- in de maand. Doorgroei mogelijkheden zijn hier zeker mogelijk door het ruime aanbod van kantoorruimten. 

Parkeergarage, centrale receptie en een restaurant

Het kantoorgebouw heeft aan de buitenkant een moderne uitstraling en dat zie je binnen ook in alles terug. Bij binnenkomst in de royale entree is een bemande receptie, zij kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Ook is er een restaurant waar iedere middag een verse lunch wordt geserveerd en mocht je met de auto naar je werk willen reizen, er is een parkeergarage onder het gebouw. Wanneer je hier je auto wilt parkeren kost je dat een maandelijks bedrag van €100,-.

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met de auto naar je werkplek wilt reizen kost het je gemiddeld 10 minuten om vanaf verschillende snelwegen te komen, de A4, A9 en A44 zijn namelijk dichtbij gelegen. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De bushalte Hoofddorp, Wegalaan is slechtst op 3 minuten loopafstand en het treinstation van Hoofddorp op 9 minuten. In de omgeving van het kantorenpark zit het Wandelbos Hoofddorp, een heerlijk park om tijdens de pauze of na werktijd een wandeling te maken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Polarisavenue in Hoofddorp?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Polarisavenue in Hoofddorp? En wil je het graag met eigen ogen bekijken? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een kantoorruimte. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend.

Polarisavenue 130-150 Polarisavenue 130-150 Hoofddorp Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!