Rent office space Hoorn, Nieuwe Steen 25

Accessibility
  • Bus stop Hoorn, Stadhuis 4 mins walk (0.4 km)
  • Railway station Hoorn 27 mins walk (2.1 km)
  • Park 3 mins walk (0.3 km)
  • Gym 5 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Nieuwe Steen 25 in Hoorn

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Hoorn!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Nieuwe Steen in Hoorn

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte in Hoorn? Dan is dit pand aan de Nieuwe Steen misschien wel iets voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 2001 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1904 m2. Op een perfect gelegen locatie, wat goed bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer huur je kantoorkamers die zijn voorzien van vele voorzieningen en faciliteiten voor een goede prijs. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er drie kantoorkamers te huur. Het gaat om een unit van 15 m2 voor een maandelijks bedrag van €250,- en is er ook een ruimte van 21 m2 beschikbaar voor €275,- in de maand. Mocht je toch opzoek zijn naar een grotere ruimte? Je hebt ook de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren met een oppervlakte van 35 m2, waar je een maandelijks bedrag van €425,- voor betaald.

Parkeren, 24/7 toegang en schoonmaak

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nieuwe Steen in Hoorn, maak je gebruik van de vele voorzieningen en faciliteiten in en rondom het kantoorpand. Wanneer je met de auto naar je werkplek wilt reizen, kun je deze makkelijk parkeren naast het gebouw en is dat 24/7 mogelijk. Een groot voordeel wanneer je buiten kantoortijden om je laatste werkzaamheden wilt afronden. Mocht je niet van schoonmaken houden, geen probleem! In het pand wordt de schoonmaak voor zowel de algemene ruimten en jouw unit verzorgd, ideaal. Ook is er een pantry aanwezig, handig om in de middag je lunch voor te bereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

Vanaf jouw werkplek kost het slechts 5 minuten rijden naar een oprit van de snelweg, namelijk de A7. Ook met het openbaar vervoer is het maar een korte loopafstand van 5 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte die je vervolgens binnen enkele minuten naar het treinstation van Hoorn kan brengen. In de nabije omgeving van het pand zitten een paar gezellige koffiebarretjes en restaurants. Ook een supermarkt is hier aanwezig, handig wanneer je na werktijd snel de laatste boodschappen wilt halen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nieuwe Steen in Hoorn?

Ben jij enthousiast en zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nieuwe Steen in Hoorn? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend.


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Nieuwe Steen 25

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen