RENTED OUT

Houten, De Molen 24-28

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Houten!

Kantoorruimte te huur vanaf 203 m2 in kleinschalig kantoorgebouw te Houten

Dit representatieve kantoorpand heeft een eigen parkeerterrein, ligt in een groene omgeving en is vlakbij een winkelcentrum in Houten. Via de snelweg A27 is dit kleinschalige kantoor met eigen vervoer uitstekend toegankelijk, net als met het openbaar vervoer. Een bushalte ligt namelijk om de hoek van het kantoorgebouw en per lijnbus is NS-station Houten in ruim 5 minuten te bereiken. Kortom, een goed bereikbare kantoorruimte aan De Molen in Houten!

Beschikbaarheid? In totaal 704 m2 te huur in dit kantoor!

Op dit moment is er 704 m2 beschikbaar voor verhuur in dit karakteristieke kantoorpand in Houten. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 203 m2. U huurt hier in principe voor een lange huurtermijn. Toch flexibel huren? Neem contact op met SKEPP. Een huurtermijn van minimaal 1 jaar is echter doorgaans het voordeligst.

Voor €115,- per m2 per jaar een kantoorruimte huren in Houten

Lijkt het u iets om uw onderneming te leiden vanuit Houten? Dan is het waardevol om te weten wat het u kost, wanneer u besluit om kantoorruimte te huren in dit representatieve kantoorgebouw. De huurprijs bedraagt slechts €115,- per m2 per jaar.

Lift en pantry aanwezig en mogelijkheid tot gezamenlijk lunchen

Bent u slecht ter been of heeft u gewoon een hekel aan traplopen? Niet getreurd, er is een lift aanwezig in dit kantoor. Wanneer u via de entree het kantoorpand betreedt, komt u in de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond. Hier vindt u een pantry, met daarbij een keukentafel. Hier heeft u de mogelijkheid om gezellig samen te lunchen of koffie te drinken met collega's.

Plan een rondleiding en zie de mogelijkheden in Houten

Bent u overtuigd van de mogelijkheden? Of zit u nog te twijfelen over de juiste kantoorruimte voor u en uw onderneming? Hoe dan ook, het is verstandig om een kijkje te nemen in dit kantoor, gelegen op kantorenpark 'De Molenzoom' in Houten. Dit doet u door een gratis rondleiding te plannen bij SKEPP.

Representatieve kantoorruimte beschikbaar in Houten De Molen 24-28 Houten Toplocation!

4 reviews De Molen

Mooie lichte kantoren met veel lichtinval. WErkt prettig.

Super locatie.

Vanaf de snelweg goed bereikbaar, leuke ruimten te huur. Zeker leuk om eens langs te lopen. Gastvrije medewerkers.

Goede prijs voor de kantoren. Niet te duur.

Prima kantoorgebouw met goede voorzieningen en services.

Centrale receptie, keukentje en een leuke omgeving met veel gezelligheid.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!