Rent office space Huis ter Heide, Dolderseweg 2

Facilities
 • Elevator
 • Phone service
 • Airconditioning
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Pantry
 • Internet facilities
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Dolderseweg 2 in Huis ter Heide

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 100 m2
  Rental price: €882 €750 /mo.
  Receive rental information
Available office spaces
 • Office space

  Space description: 216 m2
  Rental price: €1,620 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Dolderseweg in Huis Ter Heide

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je onderneming in Huis Ter Heide? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Dolderseweg. Het kantoorpand is gebouwd in 1987 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1971 m2. Op een goed bereikbare locatie tussen Utrecht en Amersfoort huur jij een kantoorruimte. Wil jij weten hoe het hier er uit ziet? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand is momenteel 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 215 m2. Dit is een mooie grote oppervlakte waar je met meerdere mensen kunt werken maar ook door kunt groeien. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €2400,-, dit bedrag is exclusief servicekosten en gekoppeld aan soepele contract voorwaarden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag!

24/7 toegankelijk, pantry en WiFi

Een kantoorruimte huren aan de Dolderseweg in Huis Ter Heide brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw, waaronder de 24/7 toegankelijkheid. Ideaal wanneer je een echte workaholic bent en in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden kunt afronden. Ook is er in het kantoorgebouw een pantry aanwezig, een fijne plek om voor jezelf en je collega’s een lekker kopje koffie/thee te zetten. Ook kun je hier natuurlijk in de middag een heerlijke lunch voorbereiden. Houd je van snel en efficiënt werken? Door middel van de WiFi kun jij altijd snel aan het werk!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gevestigd, je bereikt namelijk vanaf Huis Ter Heide makkelijk en snel  verschillende plaatsen zoals Utrecht en Amersfoort. Dit kan bijvoorbeeld snel via de A28, A12 en A27. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is vanaf jouw werkplek slechts 2 minuten lopen en bevind zich in dezelfde straat. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Dolderseweg in Huis Ter Heide?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Dolderseweg in Huis Ter Heide? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Zijn er vragen over de mogelijkheden? Vraag onze vastgoedconsultants om hulp! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Dolderseweg.


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Dolderseweg 2

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen