RENTED OUT

IJsselstein, Floridalaan 8

  • Internet

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in IJsselstein!

Zeer representatieve kantoorruimte beschikbaar in IJsselstein

Via SKEPP huurt u eenvoudig kantoorruimte in IJsselstein. Binnen dit fraaie kantoorpand aan de Floridalaan is nog slects één kantoorruimte van 150 m2 beschikbaar voor de verhuur. Het kantoorgebouw is gelegen aan de rand van bedrijventerrein ‘De Corridor’ en bestaat uit drie bouwlagen. Op de begane grond is de kantoorruimte beschikbaar. De huurprijs van de te huren kantoorruimte op deze locatie bedraagt €115,- per m2 per jaar. Het kantoorpand heeft een ligging aan het water. Het is mogelijk om korte huurperioden te bespreken. In de omgeving bevinden zich meerdere toonaangevende bedrijven. Ook zijn er enkele winkels vlakbij.

IJsselstein heeft een centrale ligging in het land en is daardoor een gewilde plek om een bedrijf te vestigen. Het kantoorgebouw is goed te bereiken, aangezien de snelwegen A2, A12 en A27 in de nabijheid liggen. Er is een tramhalte vlakbij, datzelfde geldt voor een bushalte. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat zoek dan niet verder en vraag geheel vrijblijvend een rondleiding aan via SKEPP!

Moderne kantoorruimte van 150 m2 huren in IJsselstein Floridalaan 8 IJsselstein Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!