Leiden, Pompoenweg 9

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Pompoenweg in Leiden?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Pompoenweg in Leiden? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit representatieve kantoorpand. De locatie zal voor vele Leidenaren bekendstaan als het voormalige veilingterrein, vandaar ook de straatnamen die aansluiten op de groente en fruitveiling die hier tot de jaren 80 heeft plaatsgevonden. Het kantoorpand heeft een moderne uitstraling en beschikt over een hoog servicelevel.

Huurprijzen

Er zijn op dit moment nog meerdere kantoorruimten beschikbaar, de oppervlakten liggen tussen de 30 m2 en 62 m2. Zo betaal je voor de kantoorunits van 30 m2 een maandelijks bedrag van €870,-. De daar op volgende kantoorruimte heeft een oppervlakte van 41 m2, te huur voor €515,- in de maand. De op dit moment grootste beschikbare kantoorkamer heeft een oppervlakte van 62 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €1650,-. Zijn deze oppervlakten te klein voor jou onderneming? Geen probleem! Deelverhuur is ook mogelijk op deze locatie, neem contact op en vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een receptie, dakterras en pantry

Bij binnenkomst in de royale entree aan de Pompoenweg in Leiden, tref je een bemande receptie aan. Zij kunnen jullie ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Een bijkomend voordeel is het dakterras, een heerlijk plekje waar je tijdens de lunch met een lekkere lunch kunt genieten. Op elke verdieping in het kantoorgebouw is ook een pantry aanwezig, een handige plek om een kopje koffie of thee te zetten en een lunch voor te bereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging in Leiden, het is namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Zo zijn er verschillende op- en afritten van de snelwegen binnen een korte rijafstand te bereiken. De A4, A44 en A12 liggen op een korte rijafstand van slechts 10 minuten. De auto kun je vervolgens parkeren in de grote parkeergarage, deze is onder het complex gelegen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Pompoenweg in Leiden?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Pompoenweg in Leiden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij het inplannen van een rondleiding, gratis en geheel vrijblijvend. SKEPP helpt jou in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Pompoenweg.  

Pompoenweg 9 Pompoenweg 9 Leiden Toplocation!

1 reviews Pompoenweg

Heerlijke koffie, die je vervolgens kunt nuttigen op het terras ;)

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!