RENTED OUT

Leiden, Schipholweg 66

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Leiden!

Kantoorruimte huren aan de Schipholweg (Stationsdistrict)

Dit kantoorpand, dat gelegen is in de wijk Stationskwartier, kent een totale perceeloppervlakte van 1487 m2. Het kantoorpand is gebouwd in 1991. Een echte toplocatie in Leiden met diverse horecagelegenheden in de nabije omgeving. Voor een heerlijke lunch kun je terect bij Lebkov & Son, deze lunchroom ligt op slechts 2 minuten lopen.  

Huurprijzen, kantoor Schipholweg, Amsterdam 

In dit kantoorpand zijn binnenkort 3 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Je huurt in dit kantoorgebouw tegen aantrekkelijke huurprijzen. De meest voordelige prijs krijg je bij een huurcontract van ten minste 1 jaar. De ruimte van 37 m2 is bij een jaarcontract te huur voor slechts €585,- per maand. 

Schipholweg: 24/7 toegang, receptie en pantry 

In dit pand aan de Schipholweg in Leiden maak je gebruik van diverse voorzieningen. Zo heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, ideaal als jij liever 's avonds werkt. Verder is er een receptie aanwezig waar jij terecht kunt met al jouw vragen. Daarnaast maak je gebruik van de aanwezige pantry en is het pand voorzien van een lift. Op loopafstand van het kantoorpand bevinden zich diverse binnenstedelijke voorzieningen zoals een postkantoor, bankinstelling, de Kamer van Koophandel en een fitnesscentrum. Perfect voor de sportieve ondernemer! 

Locatie en bereikbaarheid, Schipholweg, Amsterdam

Deze locatie kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer. De A4 en A44 zijn binnen enkele autominuten te bereiken en Leiden Centraal ligt op slechts 500 meter afstand. Een echte toplocatie!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Schipholweg?

Wil jij graag 1 van de beschikbare kantoorruimten bemachtigen? Aarzel dan niet langer en kom snel een keertje langs voor een bezichtiging. Deze plan je gratis en geheel vrijblijvend. 

Schipholweg 66 Schipholweg 66 Leiden Toplocation!

3 reviews Schipholweg

Vette spiegeling op de buitenkant van het kantoorpand.

Het gebouw valt op in de omgeving en ziet er zakelijk uit

Prettige medewerkers hier.

Ze hebben mij goed geholpen bij het beantwoorden van enkele vragen..

Toffe inrichting met die houten kozijnen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!