Leiderdorp, Zijldijk 24b

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorpand plus bedrijfsruimte te huur in Leiderdorp

Dit is een keurig en goed ogend solitair kantoorgebouw in Leiderdorp voorzien van separaat te huren kantoorruimte. Het pand is gelegen aan de Zijldijk en heeft een mooie ligging aan het water. De te huren oppervlakte binnen dit kantoorpand is 1.722 m2 maar deelverhuur is al mogelijk vanaf 360 m2. Wilt u minder kantoorruimte huren? Laat het ons dan weten, dan gaan we kijken of er nog een andere maatwerk oplossing mogelijk is. SKEPP helpt u graag om uw ideale bedrijfshuisvesting in Leiderdorp te vinden!

Het huurtarief voor dit kantoorpand bedraagt slechts €85,- per m2 per jaar! De bedrijfsruimte is te huren voor €55,- per m2 per jaar. Er zijn maar liefst 60 parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat in Leiderdorp, profiteer dan ook van de lage huurprijs van dit kantoorpand! Neem contact op met SKEPP, of plan nu alvast een rondleiding op een tijdstip dat het u uitkomt!

Kantoorruimte op maat vanaf 360 m2 huren in Leiderdorp Zijldijk 24b Leiderdorp Toplocation!

2 reviews Zijldijk

Ben benieuwd hoe de kantoorruimtes eruit zien!

Leuke locatie wel in Leiden, goed bereikbaar vooral

Leuke locatie aan het water.

Mooie entree, leuke bouwstijl

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!