Super deal

Leidschendam, Overgoo 3

2266JZ Leidschendam

Kantoorruimte te huur binnen zakengebied Overgoo in Leidschendam

Dit herkenbare kantoorgebouw is aan de rand van Leidschendam gelegen, op een goed bereikbare plek vanaf de Rijksweg A4. Bedrijven als Dura Vermeer, Het Nederlands Bureau voor Toerisme en de Politie Haaglanden houden ook kantoor binnen dit zakengebied. Het kantoorpand kent een nette entreehal met een mooie natuurstenenvloer en een centrale receptie.

U loopt het pand binnen door de tochtsluis die aansluiting heeft op de entreehal op de begane grond van dit kantoor. U loopt door de gang richting het trappenhuis, de liften of richting uw kantineruimte. In de kantine heeft u de mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen. Elke verdieping heeft een eigen toilettengroep en een pantry. De kantoren zijn voorzien van zonwering, topkoeling, centrale verwarming en te openen ramen.

U huurt hier kantoorruimte vanaf 534 m2. Wilt u met uw onderneming een kleinere kantoorruimte huren? Neem dan voor de zekerheid contact op met SKEPP. De totale vloeroppervlakte van het pand is 1.652 m2. De huurprijs hangt af van de lengte van het huurcontract en hoeveel ruimte u wenst te huren. Echter is het mogelijk om hier al vanaf €110,- per m2 per jaar, kantoorruimte te huren. SKEPP denkt met u mee in het onderhandelingsproces om samen tot een zeer scherpe huurprijs te komen! Plan daarom via SKEPP een vrijblijvende rondleiding in op locatie!

Kantoorruimte te huur direct aan de A4 in Leidschendam Overgoo 3 Leidschendam Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!