Super deal

Lemmer, Lemsterpad 54a

8531 AA Lemmer

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Een flexwerkplek (8 m2), kantoorkamer (>18 m2) of kantoorruimte op maat (195 m2) te huur in Lemmer

Een flexwerkplek (8 m2), kantoorkamer (>18 m2) of kantoorruimte op maat (195 m2) te huur in Lemmer

Zoekt u een voordelige kantoorruimte in Friesland? In dit kantoorgebouw aan het Lemsterpad in Lemmer huurt u tegen zeer gunstige voorwaarden een kantoorruimte, die aansluit bij de wensen van uw onderneming. U huurt in dit kantoor op een goed bereikbare locatie, vlakbij de snelweg A6. Een prettige plek om uw onderneming te vestigen!

Kantoorruimte te huur vanaf 8 m2 in het Friese Lemmer

Voor iedere onderneming is plek in dit kantoorgebouw in Lemmer. Op dit moment zijn er nog enkele flexwerkplekken van 8 m2 te huur in dit kantoorgebouw. Bent u toe aan een eigen kantoor? Huur dan een afgesloten kantoorkamer vanaf 18 m2. Hier zijn er momenteel nog slechts 3 van beschikbaar. Daarnaast is er één kantoorruimte op maat van 195 m2 te huur in dit kantoorgebouw. Kortom, wilt u hier huren? Wees er dan snel bij!

Flexwerkplek? €99,- per maand! Kantoorkamer? €189,- per maand!

U zult ongetwijfeld waarde hechten aan de huurprijzen die gehanteerd worden in dit kantoorpand in Lemmer. Voor een flexwerkplek betaalt u slechts €99,- per maand, een kantoorkamer is te huur vanaf maar €189,- per maand. De kantoorruimte op maat van 195 m2 huurt u voor €799,- per maand. Met andere woorden: u huurt voordelig een kantoorruimte in dit kantoor. De meest voordelige huurtermijn is doorgaans een flexibele periode van minimaal 1 jaar.

24/7 toegang, pantry en parkeergelegenheid rondom het kantoor

Als u besluit om hier te huren, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week besluiten om te gaan werken op kantoor. Prettig, wanneer u (ook) graag buiten de traditionele kantooruren aan het werk gaat. Bovendien maakt u gebruik van de gezamenlijke pantry en is er rondom het kantoorgebouw voldoende parkeergelegenheid. En gestoffeerd huren is mogelijk!

Past de huurprijs binnen uw budget? Plan een rondleiding

Als de huurprijzen, die hierboven gecommuniceerd zijn, in uw budget passen, dan is het waardevol om een rondleiding te plannen bij SKEPP. De rondleiding is gratis (!) en geheel vrijblijvend. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie over bijvoorbeeld de huurtermijn, de beschikbare kantoorruimten of de huurprijzen? Neem dan contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP. Zij staan klaar om u te voorzien van antwoorden!

Eigen afgesloten kantoorruimte te huur in Lemmer Lemsterpad 54a Lemmer Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!