Rent office space Maastricht, Limburglaan 5

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Meeting space
 • Kitchen
Accessibility
 • Bus stop Maastricht Bonnefanten Museum 4 mins walk (0.3 km)
 • Railway station Maastricht 15 mins walk (1.2 km)
 • Park 7 mins walk (0.5 km)
 • Gym 3 mins walk (0.2 km)
Rent at this location?

This is currently available at Limburglaan 5 in Maastricht

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 526 m2
  Rental price: €5,041 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte te huur in karakteristiek kantoorgebouw te Maastricht

Aan het begin van de Avenue Céramique in de hoofdstad van Limburg is dit karakteristieke kantoorgebouw gelegen. Dit gebouw uit 1995 dat direct bij de toe-rit van de Kennedybrug is gelegen is een typisch multifunctioneel kantoorpand. Céramique is het best te omschrijven als een dynamisch stadsdeel van Maastricht met een grote hoeveelheid zakelijke dienstverleners en culturele functies zoals; hotels, musea, restaurants, bibliotheken en winkel- en woonvoorzieningen.

Het totale vloeroppervlak van het kantoorgebouw bedraagt circa 2.600m2. Een verdieping heeft een vloeroppervlak van ongeveer 526m2. Het kantoorgebouw telt 51 parkeerplekken op een parkeerplaats welke is afgesloten met een slagboom en is tevens voorzien van een fietsenstalling.

De huurprijs voor dit kantoorpand is vastgesteld op €105,- per m2 per jaar. Maak gebruik van de kennis van SKEPP om tot een lagere huurprijs te komen. Als online-makelaar is dit dagelijkse materie voor SKEPP. Deelverhuur is mogelijk per verdieping. Toch kleinere kantoorruimte huren? Neem contact op met SKEPP.

Dit multifunctionele kantoorgebouw is prima bereikbaar per auto. De te huren kantoorruimte is gelegen aan een rotonde die verbinding legt tussen de Avenue Céramique, de Reinier Nafzgerstraat en de John F. Kennedysingel. Via de Kennedybrug bent u direct verbonden met de A2 van Eindhoven naar Aken/Luik. Het NS-station van Maastricht ligt op loopafstand van kantoor. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Maastricht? Plan dan een gratis rondleiding via SKEPP en laat u alvorens vast informeren.

 

 


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Representatief kantoorpand met een mooie grote kantoorruimte voor de verhuur

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Limburglaan 5

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen