Rent office space Maastricht, Looiersgracht 4

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • KVK-registration
 • Postal address
Accessibility
 • Bus stop Maastricht, Bouillonstraat 2 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Maastricht 20 mins walk (1.6 km)
 • Park 4 mins walk (0.3 km)
 • Gym 2 mins walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Looiersgracht 4 in Maastricht

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 45 m2
  Rental price: €1,000 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Looiersgracht in Maastricht

Zoek jij een geschikte kantoorruimte aan de Looiersgracht in Maastricht? Zoek dan niet verder en kom een kijkje nemen in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1910 en staat sinds 1991 ingeschreven als rijksmonument. Je huurt hier een kantoorruimte midden in het centrum van Maastricht in een gezellig en knus straatje. Je maakt hier gebruik van veel services en faciliteiten, waaronder de schoonmaak. Nieuwsgierig naar de beschikbare kantoorruimte? Wacht niet langer en plan een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 45 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1250,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten en gekoppeld aan een soepel contract. De minimale huurtermijn is namelijk 1 jaar met een opzegtermijn van slechts 3 maanden. Benieuwd naar alle mogelijkheden in de kantoorkamer? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een receptie, schoonmaakservice en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Looiersgracht in Maastricht, maak je uiteraard ook gebruik van alle voorzieningen in het kantoorpand. Zo is er een receptie aanwezig, ideaal voor het ontvangen van je klanten en indien gewenst het verwerken van de post. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel! Dit wordt voor jou uit handen genomen voor zowel de algemene ruimten als jouw eigen werkplek. En bepaal je graag je eigen werktijden? Door de 24/7 toegankelijkheid heb je de mogelijkheid om in de avonduren of bijvoorbeeld in het weekend nog even de laatste werkzaamheden af te ronden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie in Maastricht gevestigd, namelijk midden in het centrum. Je bereikt vanaf hier op korte loopafstand gezellige cafés en leuke winkeltjes. Ook de bereikbaarheid met zowel de auto als met het openbaar vervoer is goed te doen. De dichtstbijzijnde snelwegen liggen op een rijafstand rond de 3 kilometer en de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 2 minuten loopafstand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Looiersgracht in Maastricht?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Looiersgracht in Maastricht? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij het inplannen van een rondleiding op een door jou gekozen datum en tijdstip. Dit kost niets extra’s, SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Looiersgracht.


Reviews

Find out what other people said about this location

H

prachtig monumentaal pand!

de centrale ligging en direct achter het gebouw parkeren, erg handig!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Looiersgracht 4

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen