RENTED OUT

Maastricht, Markt 14

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Maastricht!

Kantoorruimte huren aan de Markt in Maastricht

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Markt in Maastricht? Neem dan een kijkje in dit unieke kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1764 en heeft een prachtige ligging in de binnenstad van Maastricht. Het object straalt luxe en geschiedenis uit en is mede daardoor ingeschreven als rijksmonument in 1991. De bereikbaarheid is goed en ook de voorzieningen in het kantoorpand zijn uitstekend te noemen. Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 47 m2. Deze kantoorunit wordt leeg opgeleverd, zo kun je de gehele ruimte naar eigen smaak inrichten. Wil jij je hier liever niet druk over maken en direct aan de slag? Je hebt de mogelijkheid om deze kantoorruimte gemeubileerd te huren. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €1495,-.

Vergaderruimte, receptie en binnentuin

Het huren van een kantoorruimte aan de Markt in Maastricht brengt vele voordelen met zich mee. Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om gebruik te maken van alle aanwezige services en faciliteiten, bijvoorbeeld de vergaderruimte! Ideaal wanneer je met wat collega’s of klanten buiten je kantoorruimte om wilt vergaderen. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een centrale receptie, de receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een prachtige ligging aan de Markt in Maastricht. Het is omringt door gezellige terrasjes, leuke winkels en goede restaurants. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten vanaf je werkplek onderweg. Verschillende op- en afritten van bijvoorbeeld de A2 en A79 liggen op een korte rijafstand van slechts 2 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? De buslijn ligt voor de deur en heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal treinstation van Maastricht. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Markt in Maastricht?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Markt in Maastricht en wil je deze graag met eigen ogen bekijken? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Markt in Maastricht.

Markt 14 Markt 14 Maastricht Toplocation!

1 reviews Markt

De kantoorruimten zijn erg licht, dit vinden wij zelf altijd erg prettig werken!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!