RENTED OUT

Meppel, Blankenstein 132

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Meppel!

Flexibel kantoorruimte huren in hedendaags kantoorpand vlakbij het centrum van Meppel!

De kantoorruimte binnen dit kantoorgebouw kenmerkt zich door flexibiliteit, een all-in prijs en eigen identiteit. Een ideale locatie voor bijvoorbeeld ZZP’ers om werkzaamheden uit te voeren. Aan de Blankenstein in Meppel huren meerdere personen kantoorruimte. Een kantoorkamer huurt u vanaf 15 m2 tot 100 m2.

U krijgt een voorsprong als ondernemer door de nauwe samenwerking en ontmoetingen met de andere professionals binnen dit kantoorgebouw. Dit verbreedt uw netwerk en bovendien huurt u binnen een kantoorpand met een fantastische uitstraling. Uw gasten kunt u ontvangen in een professionele vergaderruimte.


U huurt hier flexibel of voor de lange termijn een kantoorkamer voor €289,- per maand, binnen dit kantoorgebouw in Meppel. Voor deze huurprijs kunt u bovendien gebruik maken van alle aanwezige services en voorzieningen, zoals WiFi en vergaderruimte. De ligging van de kantoorruimtes is gunstig, direct aan de snelweg A32 (Meppel – Leeuwarden). NS-station Meppel is op een loopafstand van een klein kwartier.

Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (15 m2 - 100 m2)? Stop uw zoektocht en plan via SKEPP een gratis rondleiding in!

Kantoorruimte beschikbaar nabij het centrum van Meppel Blankenstein 132 Meppel Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!