Naarden, Gooimeer 2

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Moderne kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein 'Gooimeer Noord' in Naarden

Wordt uw onderneming de nieuwe buurman van gerenommeerde bedrijven als Isit, Pokon & Chrysal en Genzyme? In dit eigentijdse kantoorpand aan het Gooimeer op bedrijventrein 'Gooimeer Noord' huurt u een kantoorruimte, die past bij de omvang van uw bedrijf. Een belangrijk pluspunt qua bereikbaarheid: het kantoor ligt direct aan de snelweg A1!

Kantoorruimte huren in Naarden? Beschikbaar vanaf 26 m2!

Of u nu een middelgrote onderneming heeft en op zoek bent naar een kantoorkamer vanaf 26 m2 of dat u een grote onderneming leidt en op zoek bent naar een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2, in dit kantoorgebouw in Naarden vindt u een kantoor dat u zoekt. Het is mogelijk om gestoffeerd te huren. De huurtermijn in Naarden is bespreekbaar, al is een flexibele huurperiode van minimaal 1 jaar doorgaans financieel het aantrekkelijkst.

Voordelige huurprijzen binnen dit kantoorpand in Naarden

Het zal ongetwijfeld meespelen in uw zoektocht naar een kantoorruimte: de huurprijs. Een kantoorkamer van 26 m2 huurt u voor slechts €250,- per maand, terwijl u een kantoorruimte op maat (>100 m2) huurt voor maar €80,- per m2 per jaar. Kortom, de huurprijs binnen dit kantoorgebouw zal naar alle waarschijnlijkheid geen obstakel vormen om hier te gaan huren.

Waar u de auto parkeert? Op het royale parkeerterrein!

Wanneer u besluit om een kantoorruimte te huren in dit moderne kantoorpand in Naarden, dan heeft u een voordeel qua parkeergelegenheid. Er is namelijk een royaal parkeerterrein aanwezig bij dit kantoor. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door het vele groen op het terrein en recreatiegebied Naarderbos ligt op korte afstand van het tererein. Kortom, een prettige locatie om uw werkzaamheden uit te voeren.

Plan direct een gratis rondleiding door dit kantoorpand!

Benieuwd naar dit kantoor in Naarden? Plan dan gratis (!) een rondleiding bij SKEPP door dit kantoor. Dit doet u via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met SKEPP. Succes in uw zoektocht naar kantoorruimte!

Kantoorruimte beschikbaar direct aan de A1 in Naarden Gooimeer 2 Naarden Toplocation!

1 reviews Gooimeer

Ik vind het fijn om hier relaties uit te nodigen, het heeft een royale entree met een receptie!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!