Rent office space Naarden, Nikkelstraat 51b

Facilities
 • Free WiFi
 • Airconditioning
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Pantry
 • Internet facilities
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Nikkelstraat 51b in Naarden

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 76 m2
  Rental price: €1,111 €1,000 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Nikkelstraat in Naarden

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in een rustige stad tussen de grote steden in? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in het kantoorpand aan de Nikkelstraat in Naarden. Je huurt hier een kantoorruimte in een representatief kantoorgebouw met een moderne en zakelijke uitstraling. Je huurt hier een kantoorruimte op een gunstige ligging en ook de faciliteiten in het kantoorgebouw zorgen voor een prettige werkomgeving. Nieuwsgierig? Plan een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen. 

Huurprijzen

Het kantoorgebouw telt 3 bouwlagen, waarvan op de 2e verdieping het kantoorgebouw de beschikbare kantoorunit te vinden is. De kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 76 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van slechts €1000,-. Deze prijs is inclusief alle bijkomende servicekosten en gebaseerd op een jaar contract.  Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid, pantry en eigen entree

Wanneer je besluit de kantoorruimte te huren aan de Nikkelstraat in Naarden, maak je niet alleen gebruik van de werkplekken. Het kantoorgebouw beschikt over vele services en faciliteiten die het huren op deze locatie erg comfortabel maken. Reis je bijvoorbeeld met de auto naar je werkplek? Dan heb je de mogelijkheid deze naast het kantoorgebouw te parkeren, makkelijk en snel! Ook is er in de kantoorruimte een pantry aanwezig, een handige plek om een lekkere kop koffie/thee te zetten en in de middag een lunch voor te bereiden. Ook is het een fijne plek om klanten uit te nodigen, door de moderne entree en eigen ingang ontvang jij op een nette manier jouw klanten.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gevestigd in Naarden, met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. De rijksweg A1 is op een korte rijafstand van slechts 1 minuut te bereiken en ook de A6 ligt een paar minuten verder op. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is te vinden met een loopafstand van 4 minuten, deze lijn heeft een directe aansluiting op het treinstation van Naarden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nikkelstraat in Naarden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nikkelstraat in Naarden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Nikkelstraat. 


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Nikkelstraat 51b

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen