RENTED OUT

Nieuwegein Centrum, Nevelgaarde 40

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Nieuwegein Centrum!

Kantoorruimte te huur in de KCN Tower in Nieuwegein

Een eigen werkplek of kantoorkamer huren in Nieuwegein met uitzicht over de autosnelweg A2? Binnen de KCN Tower in Nieuwegein biedt SKEPP u die mogelijkheid! Het kantoorpand heeft een zakelijke en luxe uitstraling. Ook kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 huren is mogelijk. Een werkplek huurt u voor maar €125,- per maand en een kantoorkamer al vanaf slechts €460,- per maand.

De KCN Tower, gelegen aan de Nevelgaarde te Nieuwegein, is een groot modern pand met een zakelijke uitstraling. Een ingerichte bedrijfsunit voor 1 jaar huren of een werkplek voor 1 maand? Beide is mogelijk. De mensen van de receptie zijn elke dag bereid om u te ondersteunen.

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging direct aan de snelweg A2. Binnen dit kantoorgebouw maakt u ook gebruik van voorzieningen, zoals WiFi en catering. Ook is er een vergaderruimte en restaurant aanwezig. Goedkope kantoorruimte in Nieuwegein? Dan bent u hier aan het juiste adres! Huur hier een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Plan direct een eigen rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte in Nieuwegein? Huur binnen de KCN Tower! Nevelgaarde 40 Nieuwegein Centrum Toplocation!

2 reviews Nevelgaarde

Voor ons bedrijf in de transportsector zoeken we een goed zichtbare en bereikbare locatie.

Deze locatie is direct langs de A2 gelegen, wat goed bij onze uitstraling past. We zoeken niet naar een grote oppervlakte, maar een kleine dependance van het hoofdkantoor. Dit pand is zeker een reële optie voor ons.

Inderdaad een gunstige locatie naast de snelweg, ideaal voor het ontvangen van gasten

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!