Super deal

Nieuwegein, Erfstede 2-6

3431KH Nieuwegein

5 (1)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Gemeubileerde kantoorkamer te huur in Nieuwegein

Goedkope kantoorruimte huren in Nieuwegein? Op deze locatie in Nieuwegein huurt u kantoorruimte tegen zeer aantrekkelijke huurprijzen. U huurt hier een eigen afgesloten kantoorkamer vanaf €225,- per maand. Kantoorkamers zijn beschikbaar vanaf 18 m2 tot 60 m2.

Werkplek of kantoorkamer huren in Nieuwegein

U kunt natuurlijk ook meerdere kantoorkamers huren, zodat u een eigen vergaderkamer of directiekamer heeft. Ook heeft u de mogelijkheid om hier als startende ondernemer een flexibele of vaste werkplek in de kantoortuin te huren. U zit samen met collega ondernemers en dit kost u slechts €156,50 per maand.

Voordelige huurprijzen voor kantoorruimte in Nieuwegein

Voor (middel)grote ondernemers is het mogelijk om hier een kantoorruimte op maat (>100 m2) te huren. Hiervoor betaalt u slechts €89,- per m2 per jaar. Een kantoorkamer is te huur vanaf slechts €225,- per maand! Het kantoorpand is gelegen aan de Erfstede, nabij het NS-station van Nieuwegein. Vanaf de Rijksweg A2 is het kantoorgebouw ook uitstekend toegankelijk.

Maak gebruik van uitgebreide voorzieningen

Maak ook gebruik van de aanwezige voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan parkeerruimte en een pantry. Goedkope kantoorruimte huren in Nieuwegein? Neem contact op met SKEPP en vraag gratis een rondleiding aan door dit kantoorpand of plan zelf een rondleiding in via het menu rechts op deze pagina!

Ingerichte kantoorruimte vanaf 18m2 huren in Nieuwegein Erfstede 2-6 Nieuwegein Toplocation!

1 reviews Erfstede

Een zakelijk businesscentrum waar ruimte is om te werken, vergaderen en ontspannen. Voor ons een geschikte plek wat goed aansluit bij ons bedrijf.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!