Rent office space Nieuwegein, Overijsselhaven 30

Facilities
 • Internet
 • Printer
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Nieuwegein, Groningenhaven 3 mins walk (0.3 km)
 • Railway station Houten 1 hour 37 mins walk (7.9 km)
 • Gym 1 min walk (13 m)
Rent at this location?

This is currently available at Overijsselhaven 30 in Nieuwegein

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 100 m2
  Rental price: €791 /mo.
  Request rental information, without any obligations
Available office spaces
 • Office space

  Space description: 475 m2
  Rental price: €3,958 €3,364 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Overijsselhaven in Nieuwegein

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Overijsselhaven in Nieuwegein, maar nog niet het juiste kantoorgebouw gevonden? Neem dan een kijkje in dit multifunctionele bedrijfs-/kantoorgebouw. Het kantoorpand is gevestigd op het industrieterrein “Plettenburg”, dit is het grootste bedrijventerrein van Nieuwegein. Een handige locatie dus en ook nog eens gunstig gelegen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk je werkplek. Nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte tussen zit voor jouw organisatie? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment is er in totaal 475 m2 beschikbaar voor de verhuur, deze kantoorruimte bevindt zich op de 1e verdieping van het kantoorgebouw. Wil jij graag deze hele oppervlakte huren? Dat is mogelijk voor ene maandelijks bedrag van €3364,-. Is deze kantooroppervlakte te groot en huur je liever een kantoorruimte rond de 200 m2? Dat kan! Deelverhuur vanaf 100 m2 is ook mogelijk en te huur vanaf €95,- per m2 per jaar. Voor een kantoorkamer van 100 m2 betaal je dan €791,- per maand. Benieuwd wat alle mogelijkheden zijn? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Een centrale entree en pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Overijsselhaven in Nieuwegein brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk naast je kantoorunit ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst een centrale entree met receptie, handig om te gebruiken wanneer er vaak klanten langskomen en voor administratieve werkzaamheden. Daarnaast is er ook een pantry in het kantoorgebouw aanwezig. Dit is een fijne plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten voor jezelf en jouw collega’s en in de middag een verse lunch voor te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gunstig gelegen, namelijk vlakbij de op- en afritten van de rijkswegen A27 en A2. Binnen enkele minuten bereik jij al snel grote omliggende steden, bijvoorbeeld Utrecht. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte, Nieuwegein Groningenhaven, is slechts 3 minuten lopen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Overijsselhaven  in Nieuwegein?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Overijsselhaven in Nieuwegein? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte. Dit doen wij door je te helpen bij al jouw vragen en een rondleiding in te plannen op een moment dat jou uitkomt. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan de Overijsselhaven in Nieuwegein. 


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Overijsselhaven 30

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen