Nieuwerkerk aan den IJssel, Hoogeveenenweg 100

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Hoogeveenenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar heb je nog niet het juiste kantoorpand gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Hoogeveenenweg. Hier zijn momenteel nog meerdere kantoorruimten te huur. Het kantoorgebouw staat op het bedrijventerrein De Hooge Venen, dit is een zakelijke omgeving waar al vele bedrijven zich hebben gevestigd. Nieuwsgierig hoe het er hier van binnen uit ziet? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, bijvoorbeeld voor startende bedrijven. Zowel aan de voor- als achterkant zijn er kantoorkamers van 19 m2 te huur, hier betaal je een maandelijks bedrag vanaf €249,- voor. Ben je ondertussen al een tijdje actief met je bedrijf en wil ook door kunnen groeien? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 37 m2, te huur voor €649,- per maand. Momenteel is de grootst beschikbare kantoorruimte, een ruimte met een totale oppervlakte van 74 m2. Deze is te huur voor een maandelijks bedrag van €1199. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten, er zullen dus geen boven op komen!

24/7 toegankelijkheid, vergaderruimte en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Hoogeveenenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel, maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Een groot voordeel van deze services is de 24/7 toegankelijkheid. Perfect wanneer jij zelf jouw eigen werktijden wilt bepalen. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw meerdere vergaderruimten aanwezig, handig om te gebruiken voor een bespreken met een collega of een presentatie voor het gehele team. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Deze kun je namelijk parkeren op eigen terrein, makkelijk en snel.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is perfect, je huurt namelijk een kantoorunit aan de A20. Je bereikt via de A20 al snel andere grote steden in de buurt zoals Rotterdam. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dit is mogelijk. Op een loopafstand van een kwartiertje bereik je de dichtstbijzijnde bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Nieuwerkerk aan de IJssel.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Hoogeveenenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Hoogeveenenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder met al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Hoogeveenenweg.

Hoogeveenenweg 100 Hoogeveenenweg 100 Nieuwerkerk aan den IJssel Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!