RENTED OUT

Nijkerk, Marconistraat 13-15

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Nijkerk!

Kantoorruimte huren tegen aantrekkelijke voorwaarden in Nijkerk? Neem contact op!

Wanneer u besluit te huren aan de Marconistraat in Nijkerk betekent dit dat u kiest voor een representatieve kantoorruimte in combinatie met aantrekkelijke voorwaarden. Het kantoorgebouw is namelijk onderverdeeld in verschillende units waardoor er voor elk wat wils bij zit. Daarnaast heeft u hier de mogelijkheid om een bedrijfsruimte van 1.200 m2 te huren!

Kantoorruimte huren in Nijkerk betekent dat u een strategische vestigingslocatie heeft gekozen voor uw bedrijf. De A28 (Groningen – Utrecht) is namelijk binnen enkele autominuten te bereiken en ook via het openbaar vervoer is het kantoorpand goed bereikbaar. Daarnaast maakt u binnen dit kantoorpand gebruik van verschillende services. Een representatieve entree, directiekamer, gescheiden toiletgroepen, keuken en parkeergelegenheid op eigen terrein zijn hier voorbeelden van. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoorruimte op maat? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte te huur op A1-locatie in Nijkerk! Marconistraat 13-15 Nijkerk Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!