RENTED OUT
Super deal

Nuenen, De Pinckart 54

  • Desk

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Nuenen!

Kantoorkamer vanaf 26 m2 te huur in business center op bedrijventerrein te Nuenen

Vraag naar een business center aan De Pinckart in Nuenen en alle mensen in de omgeving zullen het kennen, dit kantoorpand is een begrip in Nuenen en omstreken. Het eigentijdse karakter, de grote ontvangsthal waar ruimte is voor ontmoeten en het ruime parkeerterrein kenmerken dit kantoor in Nuenen. Deze kantoorlocatie, op bedrijventerrein Berkenbosch, kan dienen als alternatief voor kantoorruimte in het nabijgelegen Eindhoven.

Geschikte locatie voor starters: kantoorkamer huren vanaf 26 m2

Op dit moment zijn er 4 kantoorruimten beschikbaar voor verhuur in dit kantoorgebouw in Nuenen. Het betreffen kantoorkamers van 26 m2, 33 m2, 66 m2 en 66 m2. Uitermate geschikte kantoorruimten voor starters of bedrijven die willen groeien. De uitstekende bereikbaarheid, met een ligging nabij de snelweg A270, is een pluspunt van deze locatie. Bovendien ligt Eindhoven Airport op een kleine 20 minuten rijden van dit kantoor.

Kantoorruimte huren in Nuenen kan al vanaf €360,- per maand

De beschikbare kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd, van 26 m2 is te huur voor slechts €360,- per maand, terwijl u de kantoorkamer van 33 m2 huurt voor maar €585,- per maand. Voor een kantoorruimte van 66 m2 betaalt u maandelijks €1.165,-. Let op: huurcontracten zijn per 2 maanden opzegbaar. Besluit u om minimaal 1 of 2 jaar te huren in dit kantoor? Dan kan de korting op de huurprijs oplopen tot 20% á 30%!

Gebruik maken van receptiediensten en 24/7 toegang tot uw kantoor

De receptionisten zijn bereid om uw telefoon op te nemen en om uw post te verwerken. Werkt u graag buiten de traditionele kantooruren? Dan is het waardevol om te weten dat u 24/7 toegang tot uw kantoorruimte heeft. Bovendien is er vergaderruimte en koffie en thee. Daarnaast maakt u gebruik van spreekkamers in dit kantoor en op alle locaties van dit kantoorconcept (in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard).

Zoekt u een moderne en betaalbare kantoorkamer in Nuenen?

Wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte in Nuenen en u liever geen extreem hoge huurprijs betaalt, dan bent u in dit kantoorgebouw aan De Pinckart in Nuenen aan het juiste adres. Om écht een goede indruk te krijgen van dit kantoor, is het verstandig om een kijkje te nemen. Dit doet u door een gratis (!) rondleiding te plannen bij SKEPP, via het menu of deze pagina of door contact op te nemen.

Eigentijdse kantoorruimte met receptie huren in Nuenen De Pinckart 54 Nuenen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!