Rent office space Oldenzaal, Enschedesestraat 2

5 (1 reviews)
Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Oldenzaal, Station 8 mins walk (0.7 km)
 • Railway station Oldenzaal 8 mins walk (0.6 km)
 • Gym 5 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Enschedesestraat 2 in Oldenzaal

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 368 m2
  Rental price: €3,680 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Enschedesestraat in Oldenzaal

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Oldenzaal? Neem dan een kijkje in dit industriële kantoorgebouw aan de Enschedesestraat. Het kantoorpand is gebouwd in 1863, maar is binnen volledig gerenoveerd. Er is een open-ruimte gecreëerd waarin werken en ontspanning samen komt. Een van de voordelen is de ideale ligging in Oldenzaal, namelijk dichtbij de snelweg en ook het treinstation van Oldenzaal is om de hoek. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 368 m2, gelegen op de 2e verdieping. Deze verdieping is door de vorige huurder verdeeld in verschillende ruimten. Er is namelijk een plekken gecreëerd waar vergaderd kan worden, waar een lunch kan worden genuttigd en ze hebben een grote glazen kas in het midden van de kantoorruimte laten plaatsen (kan overgenomen worden in overleg). Zo behoud je de industriële look maar is er ook een warme uitstraling. De verdieping is te huur voor een maandelijks bedrag van €3680,- exclusief servicekosten. 

Parkeergelegenheid, een pantry en 24/7 toegankelijk

Het kantoorpand aan de Enschedesestraat in Oldenzaal biedt vele services en faciliteiten wat het huren op deze locatie erg comfortabel maakt. Zo kun je de auto makkelijk en snel aan de voorzijde van het kantoorpand parkeren. Deze parkeerplekken, kun je net zoals de kantoorruimte 24/7 gebruiken. Ideaal wanneer je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wil afronden of ’s avonds een evenement wil organiseren voor bijvoorbeeld klanten. Ook is er een luxe pantry aanwezig in de lunchruimte. Een ideale plek waar je een kopje koffie/thee kunt zetten en in de middag je lunch kunt voorbereiden. Ben jij al overtuigd?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is net buiten het gezellige centrum van Oldenzaal gevestigd. Hier zijn leuke winkels te vinden en een groot marktplein waar vele cafés en eetgelegenheden zitten. Een echte aanrader om een keer gezellig heen te gaan met de collega’s na werktijd! Om het kantoorpand te bereiken met de auto kan makkelijk en snel via de A1, deze ligt op een korte rijafstand van slechts 3 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Het treinstation van Oldenzaal ligt op een korte loopafstand vanaf jouw werkplek. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Enschedesestraat in Oldenzaal?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Enschedesestraat in Oldenzaal? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in deze zoektocht door het beantwoorden van al je vragen en een rondleiding in te plannen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Enschedesestraat. 


Reviews

Find out what other people said about this location

O

B.

Leussink

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Enschedesestraat 2

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen