RENTED OUT
Super deal

Oosterbeek, Stationsweg 6

6861EG Oosterbeek

4 (1)
  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Oosterbeek!

Kantoorruimtes te Huur op gunstige locatie in Oosterbeek!

Aan de Stationsweg in Oosterbeek huurt u via SKEPP (ingerichte) kantoorunits vanaf 50m2 en kantoren op maat tegen aantrekkelijke voorwaarden. Het karakteristieke kantoorpand is een villa, die bestaat uit drie bouwlagen waar nog circa 705m2 kantoorruimte beschikbaar is. Deelverhuur is al bespreekbaar vanaf 50 m2! Het kantoorgebouw ligt aan de doorgaande weg tussen het centrum van Oosterbeek en overige voorzieningen zoals horecagelegenheden. Oosterbeek ligt aan de westzijde van Arnhem.

Het is mogelijk om op flexibele wijze kantoorruimte te huren, maar langere perioden zijn ook zeker een optie. Een langere huurtermijn is over het algemeen financieel gunstiger. Binnen deze fraaie kantoorvilla huurt u kantoorruimte voor €105,- per m2 per jaar! Het kantoorgebouw is zeer goed toegankelijk, gezien de ligging in de nabijheid van de rijkswegen A12, A50 en A325. Treinstation Oosterbeek is op loopafstand van een kleine tien minuten vanaf de kantoorruimtes. Vanuit hier is er een treinaansluiting naar Arnhem. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat zoek dan niet verder en plan alvast uw eigen rondleiding in via SKEPP!

Moderne kantoorkamers te huur in villa te Oosterbeek Stationsweg 6 Oosterbeek Toplocation!

1 reviews Stationsweg

Bijzonder pand op een mooie plek in Oosterbeek.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!