RENTED OUT

Oosterhout, Mathildastraat 50

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Oosterhout!

Kantoorruimte beschikbaar in het centrum van Oosterhout

In Oosterhout aan de Mathildastraat 50 kunt u via SKEPP online kantoren op maat huren. De kantoren op maat zijn beschikbaar vanaf 100 m2. Het kantoorgebouw bestaat uit 1.100 m2 kantoorruimte, verdeeld over een begane grond en een eerste verdieping. Het is mogelijk om de kantoorruimtes te huren voor een flexibele periode, maar ook langere huurtermijnen behoren tot de mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw. De huurprijs bedraagt circa €75,- per m2 per jaar.

Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een belangrijke stad, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. Het kantoorpand is uitstekend toegankelijk, via de snelwegen A27, A16 en A59. Ook per openbaar vervoer naar de kantoorruimte reizen is een optie, want er zijn bushaltes op loopafstand. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat in Oosterhout? SKEPP helpt u hierbij gratis en vrijblijvend, plan ondertussen alvast uw eigen rondleiding!

Flexibele kantoorruimte vanaf 100m2 huren in Oosterhout Mathildastraat 50 Oosterhout Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!