RENTED OUT

Oss, Wethouder van Eschstraat 1

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Oss!

Kantoorruimte op stationslocatie in Oss

Dit gebouw ligt op een opvallende kantorenlocatie aan de belangrijkste toegangsweg richting het centrum van Oss. Het kantoorgebouw heeft een nette afwerking en is een comfortabele plek ten behoeve van uw bedrijfsvoering. Kantoorruimte huren kan hier vanaf 300 m2.

Het L-vormige kantorencomplex heeft 3 verdiepingen. Het kantoorpand heeft een centrale entree en bestaat uit meerdere vleugels. Buiten is er behalve het parkeerterrein (85 parkeerplekken) ook een fietsenstalling, tuinmeubilair en een overdekte rokersruimte aanwezig. De kantoorruimtes zijn voorzien van kabelgoten, toiletgroepen, brandblussers, pantry’s, topkoeling, systeemplafonds met TL lampen en scheidingswanden.

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend omdat alle vormen van openbaar vervoer die in Oss voorhanden zijn, zich concentreren rond het stationsgebied. Dat betekent dat het kantoor zowel per bus alsmede per trein goed bereikbaar is. Ook met de auto is het pand goed bereikbaar, de op- en afritten van de Rijksweg A59 (richting Den Bosch) en de Rijksweg A50 (richting Arnhem/Nijmegen en Eindhoven) zijn op 1,5 kilometer gelegen.

In de omgeving van Oss is dit één van de beste plekken om uw bedrijf te vestigen. U huurt hier vanaf €85,- per m2 per jaar uw eigen kantoorruimte waarbij u tenminste 1000m2 afneemt. Kleinere kantoorruimte huren? Dat kan vanaf 300 m2. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Oss? Bekijk dan zeker deze locatie! Plan daarom nu alvast een gratis rondleiding via SKEPP.

Kantoorruimte te huur op mooie stationslocatie in Oss! Wethouder van Eschstraat 1 Oss Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!