Rijswijk, Braillelaan 9

Huur kantoorruimte in een bekende blinkvanger langs de snelweg in Rijswijk!

Dit opvallende, witte kantoorgebouw heeft een ideale ligging. Op de zichtlocatie aan de aansluiting van de snelwegen A4 en A13, valt dit kantoorpand goed op. Dit kantoorgebouw is in 2011 nog recent gerenoveerd, waardoor u hier in een modern kantoorpand een kantoorruimte huurt!

In dit kantoor te Rijswijk is kantoorruimte op maat vanaf 289 m2 te huur

U huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf 289 m2. In principe huurt u in dit kantoorpand in Rijswijk voor de lange termijn, maar over een kortere huurperiode is overleg mogelijk.

De huurprijs in dit kantoorgebouw in Rijswijk is slechts €110,- per m2 per jaar

Lijkt het u wat om hier een kantoorruimte te huren? Dan is het waardevol om te weten dat u hier al een kantoorruimte huurt voor €110,- per m2 per jaar. En ook niet onbelangrijk: er is ruimte om uw auto te parkeren op deze locatie!

Vergaderruimte en loungeruimte aanwezig in dit gerenoveerde kantoorgebouw

Moet u veel vergaderen, tijdens uw werk? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimten. Heeft u behoefte om af en toe te ontspannen of om even bij te kletsen met een andere ondernemer? Neem dan plaats in de loungeruimte. Dit zijn bijkomende voordelen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte!

Een kantoorruimte huren op deze gunstige locatie in Rijswijk?

Nou, ziet u het zitten om uw onderneming hier te vestigen? Plan dan eerst een gratis (!) rondleiding in door dit kantoor, bij SKEPP. Waar wacht u nog op?

Kantoorruimte vanaf 289 m2 te huur in Rijswijk Braillelaan 9 Rijswijk Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!