Rent office space Rijswijk, Visseringlaan 22 B

4 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Rijswijk, Volmerlaan 3 mins walk (0.2 km)
 • Subway station Rijswijk, Volmerlaan 2 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Rijswijk 15 mins walk (1.2 km)
 • Gym 1 min walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Visseringlaan 22 B in Rijswijk

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: 1 day a week available
  Rental price: €200 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • (Flex)desk

  Space description: 3 days a week available
  Rental price: €275 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Visseringlaan in Rijswijk

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Rijswijk? Neem dan een kijkje in het moderne kantoorgebouw aan de Visseringlaan. Het kantoorpand is gebouwd in 2008, mede daardoor is de uitstraling zeer representatief en erg modern. Een groot voor de is de ligging, je bereikt namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw werkplek. 

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om in een grote kantoorruimte een hippe werkplek te huren. Het is mogelijk om een werkplek te huren voor 1 tot 2 dagen per week voor een maandelijks bedrag van €200,-. Heb jij meer dagen in de week nodig om jou werkzaamheden te kunnen afronden? Er zijn ook werkplekken beschikbaar voor 3 tot 5 dagen in de week voor €275,- in maand. Deze prijzen zijn inclusief alle servicekosten en gebaseerd op een contractsduur van minimaal 3 maanden.

Vergaderruimte, Wifi en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Visseringlaan in Rijswijk maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, zoals de vergaderruimte. Een ideale plek om klanten te ontvangen, je hebt hier namelijk ook de mogelijkheid om te presenteren. Ook is het fijn om je af te kunnen zonderen voor bijvoorbeeld een privé belletje. Daarnaast is er in het kantoorpand razendsnelle Wifi aanwezig, snel en efficiënt werken is dus zeker mogelijk. Heb je zin in een kopje koffie/thee? Deze kun je zetten in de aanwezige pantry.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging, je bereikt namelijk binnen een korte rijafstand van slechts 2 minuten de A4. Via deze snelweg ben je al snel in de grote omliggende steden. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op 3 minuten loopafstand gelegen vanaf je kantoorruimte, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Rijswijk. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn er verschillende plekken waar je lekker wat kunt eten, erg handig om met klanten af te spreken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Visseringlaan in Rijswijk?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Visseringlaan in Rijswijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Visseringlaan. 


Reviews

Find out what other people said about this location

P

Moderne kantoorpand.

Leuk om te werken

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Visseringlaan 22 B

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen